LinkedIn (Basis)

Optimer din profil med LinkedIn (Basis). Vi klargør din profil til jobsøgningen, så du står skarp, når arbejdsgiverne tjekker din LinkedIn. Vi går i dybden med din profil, og giver dig gode råd til, hvordan du selv kan forbedre din profil. Vi kan naturligvis også udarbejde din profil. Her vælger du enten LinkedIn (Standard) eller LinkedIn (Executive). LinkedIn (Standard), er til profiler, med en baggrund uden ledelsesmæssigt eller managementmæssigt ansvar, og LinkedIn (Executive) er til profiler med ledelsesmæssigt ansvar.

LinkedIn (Basis)

Få en skarp LinkedIn-profil med vores basis-pakke. Send os dit profil-link, og vi vil give dig målrettet sparring. Vi analyserer dine styrker, kompetencer og arbejdserfaring grundigt og kommer med konkrete forslag til forbedringer. Hvis du ikke har et CV eller en LinkedIn-profil, sender vi dig en guide som du kan udfylde. Ud over dette inkluderer pakken:

  • Sproglige forbedringer og rettelser af uheldige formuleringer.
  • Omskrivning af lange og komplekse sætninger.
  • Forslag til brug af branche-specifikke termer og fagudtryk.

Leveringstid 3-5 arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Grundig og professionel gennemgang af LinkedIn-profilen. Ud fra gennemgangen modtager du gode forslag til forbedringer, der matcher din jobsøgning.

Hvad er LinkedIn (Basis)?

Vores Basis LinkedIn-service tilbyder professionel sparring til din LinkedIn-profil. Du skriver selv indholdet til din profil og får løbende feedback fra os. Når du er færdig med at udarbejde eller opdatere den, gennemgår vi også din profil og sender dig vores forbedringsforslag. LinkedIn (Basis) er din hjælp til en effektiv profil. Vi står klar til at hjælpe dig med at optimere din LinkedIn-profil, som er afgørende, når du søger nyt job. Især i brancher, hvor LinkedIn spiller en væsentlig rolle i udvælgelsen af egnede kandidater til konkrete stillinger. Mange virksomheder lægger nemlig stor vægt på LinkedIn, når de vurderer jobansøgere. Derudover benytter rekrutteringsbureauer i høj grad LinkedIn som et afgørende redskab til at identificere potentielle kandidater.

Hvorfor vælge LinkedIn (Basis)?

LinkedIn kan være en effektiv platform at anvende i din jobsøgning. LinkedIn giver dig nemlig mulighed for at opbygge forbindelser til potentielle arbejdsgivere og rekrutteringsspecialister, samt mulighed for at udvide dit professionelle netværk generelt. Du kan endda bruge platformen til at aktivt søge efter ledige stillinger. Dette kan du gøre ved at informere dit netværk og dine nuværende arbejdsgivere om, at du er åben for nye muligheder, og ved at finde relevante stillingsopslag, der udelukkende annonceres på LinkedIn. Derudover kan du oprette showcases for at demonstrere din faglige baggrund og erfaring. Alt dette vil styrke dine chancer for at sikre dig dit næste job.

Hvem kan anvende LinkedIn (Basis)?

LinkedIn (Basis) er for alle, der ønsker at optimere deres LinkedIn-profil og dermed forbedre deres jobmuligheder.

Proces | Hvad gør vi?

Vi analyserer din LinkedIn-profil og/eller dit CV. Hvis du hverken har en LinkedIn-profil eller et CV har vi behov for at du udfylder vores LinkedIn-profilguide. Vi går derefter i dybden med materialet, og fokuserer særligt på dine styrker, kompetencer og erhvervserfaring. Du vil modtage specifikke forslag til at forbedre din LinkedIn-profil. Derudover vil du også få:

  • Sproglige korrektioner samt forslag til formuleringer.
  • Omskrivning af lange og komplekse sætninger.
  • Forslag til brug af relevante fag- og branchetermer.