LinkedIn (Standard)

Ny LinkedIn-profil med LinkedIn (Standard). LinkedIn er et uvurderligt redskab for jobsøgende. Platformen åbner døren til muligheden for at etablere forbindelse med potentielle arbejdsgivere, holde sig opdateret om brancheudviklinger og netværke med fagfolk, rekrutteringsspecialister og ligesindede. Som jobsøgende kan du aktivt søge efter jobopslag, følge spændende virksomheder og holde dig opdateret om de seneste trends i din branche. I korte træk giver LinkedIn dig mulighed for både at forblive opdateret på dit fagområde og opbygge værdifulde relationer med folk inden for din profession. Derfor er LinkedIn en essentiel ressource på vejen til dit næste job.

LinkedIn (Standard)

Ny LinkedIn-profil med LinkedIn (Standard). Få professionel assistance til din LinkedIn-profil (Standard). Du sender os din profil-link, gerne suppleret med dit CV, og eventuelt også en relevant jobansøgning og stillingsopslag. Vi foretager en grundig analyse af dit materiale, hvor vi identificerer dine kompetencer, erfaringer, resultater og personlige profil. Baseret på denne analyse udarbejder vi et nyt oplæg til din LinkedIn-profil. Du modtager dette oplæg til gennemsyn. Efter din feedback finjusterer vi oplægget til din profil. Når du er tilfreds og godkender det endelige resultat, sender vi dig en fil klar til at bruge på at opdatere din profil på LinkedIn.

Levering 5-7 arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udarbejder din profil på LinkedIn fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds, modtager du en Word-fil og en PDF. LinkedIn (Standard) er til stillinger, uden ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Hvad er LinkedIn (Standard)?

LinkedIn (Standard) er vores service til dig, der søger professionel hjælp til din LinkedIn-profil. Vi kan nemlig udarbejde din LinkedIn-profil. Vi gør det ved at gå i dybden med dit nuværende materiale, hvad enten det er din nuværende LinkedIn-profil, dit CV eller andet relevant indhold. Hvis du ikke har en eksisterende LinkedIn-profil eller et CV, guider vores LinkedIn-profilguide dig trin for trin. Vi bruger denne guide til at stille uddybende spørgsmål og skabe et solidt fundament. Vi kan udarbejde din LinkedIn-profil.

Baseret på det indsamlede materiale skræddersyr vi en ny og LinkedIn-profil, der tydeligt fremhæver dine styrker, kompetencer og erfaringer. Du modtager vores oplæg til gennemsyn. Enhver feedback og forbedringsforslag du måtte have, tager vi med i betragtning og implementerer i næste iteration. Når din nye LinkedIn-profil er godkendt, får du tilsendt en fil med indholdet. Ønsker du det, tilbyder vi også at tilpasse og optimere de fotos, du ønsker at bruge på LinkedIn.

Hvorfor få professionel hjæp til din profil?

Der kan være mange gode grunde til det. At udarbejde en effektiv LinkedIn-profil kan være en tidskrævende opgave, især hvis du er jobsøgende, og skal have styr på alt fra ansøgninger til CV også. Ved at lade en professionel LinkedIn-skribent tage sig af udarbejdelsen eller opdateringen af din profil, sikrer du dig en skarp og effektiv præsentation, der understøtter din jobsøgning.

Det kan også være, at du har været jobsøgende i en periode, men ikke oplever de ønskede resultater. Her kan det være en god løsning at få en erfaren LinkedIn-skribent gennemgå og forbedre din profil.

Det kan også være, at drømmejobbet er inden for rækkevidde. Du har f.eks. fundet stillingsopslaget, og skal blot sikre dig, at LinkedIn-profilen understøtter jobbet.

Hvem kan anvende LinkedIn (Standard)

Du kan anvende LinkedIn (Standard) såfremt din profil er målrettet til stillinger uden nogen form for ledelsesmæssigt og/eller projektledelsesansvar. Leveringstiden er 5-7 arbejdsdage.

Proces | Hvad gør vi?

Vi gennemgår din LinkedIn-profil og dit CV. Hvis du ikke har nogen af delene, vil vi bede dig om at udfylde vores LinkedIn-profilguide. Med udgangspunkt heri dykker vi ned i materialet med fokus på dine styrker, kompetencer og erhvervserfaringer. Baseret på dette udarbejder vi konkrete forslag til en skarp LinkedIn-profil, der effektivt præsenterer dig som en værdifuld kandidat for potentielle arbejdsgivere. Du modtager vores forslag i et oplæg, som du kan gennemgå i dit eget tempo. Herefter skræddersyr vi en ny version, der inkluderer dine forbedringsforslag. Når du godkender dette endelige oplæg, får du materialet leveret i en Word-fil.

Proces | Hvad gør du?

Har du allerede en LinkedIn-profil og et CV, bedes du sende disse til os – gerne sammen med et eksempel på et jobopslag, du er interesseret i at søge. Med udgangspunkt i dette materiale fremsætter vi konkrete forslag til forbedringer. Hvis du ikke har et CV eller en LinkedIn-profil endnu, vil du modtage vores omfattende LinkedIn-profilguide. Vi opfordrer altid til, at du udfylder denne guide nøje, da dette sikrer det bedst mulige resultat af vores service.