LINKEDIN

DIN LINKEDIN-PROFIL KAN BÅDE STYRKE DIN JOBSØGNING. DU BØR DERFOR TIL ENHVER TID PRIORITERE DIN LINKEDIN-PROFIL, LIGE SÅ HØJT SOM DIT CV OG DIN JOBANSØGNING.

LINKEDIN-PROFIL

Hvis du søger job, er din LinkedIn vigtig. En mulig arbejdsgiver tjekker nemlig ofte jobkandidaternes LinkedIn-profil. Derudover kan du bruge dit netværk i din jobsøgning.

Din LinkedIn-profil har en vigtig rolle, når du søger job – om du vil det eller ej. Rigtig mange virksomheder, undersøger nemlig din LinkedIn-profil, før de beslutter om du skal være blandt kandidaterne, der kommer til jobsamtale. Derfor bør du prioritere at din LinkedIn-profil er opdateret, og fremstiller dig som en højt kvalificeret kandidat til jobbet.

Det kan være en større opgave, at udarbejde eller opdatere LinkedIn-profilen. Dette kan vi hjælpe dig med. Du vælger selv, om vi skal fungere som professionel sparringspartner, hvor du selv udarbejder indholdet til din LinkedIn, ud fra forbedringsforslag, som du modtager af os. Du kan også vælge, at vi udarbejder hele indholdet til din profil. Uanset hvilken form du ønsker, går vi i dybden og kortlægger dine kompetencer, din erfaring og jobmæssige resultater, inden vi går i gang med indholdet til din profil. Derudover kan vi tilbyde at vi står for at opdatere indholdet, og når vi har gjort dette ændrer du blot din adgangskode Husk, at du er altid velkommen til at spørge os – ganske uforpligtende. 

LINKEDIN (BASIS)

Linkedin Basis’ er til alle med en LinkedIn-profil. Dvs. både til dig uden ledelsesansvar og med ledelsesansvar. Du foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv indholdet til din LinkedIn. Vi går i dybden med dit materiale, og giver dig værdifulde bidrag til profilen.

PROCES & PRIS

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil og eller dit CV.  Vi gennemgår grundigt dit materiale, og udarbejder vores forslag til indholdsmæssige forbedringer. Vi korrekturlæser desuden LinkedIn-indholdet. Du modtager vores forslag skriftligt, og kan derfor selv nemt implementere vores forslag i din profil. Ligesom du også kan bruge vores bidrag til fremtidige CV’er.

Normalpris DKK 895,00

NU DKK 670,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

LINKEDIN (STANDARD)

LinkedIn Standard er til dig, der har en LinkedIn-profil uden ledelsesmæssige erfaringer og kompetencer. Du ønsker at vi gør hele arbejdet med at udarbejde en skarp LinkedIn-profil, der afspejler din erfaring, dine kompetencer og dine personlige egenskaber. 

PROCES & PRIS

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil. hvis du ikke har en linkedin-profil kan du udfylde vores LinkedIn-profilguide, eller sende os dit CV.  Vi gennemgår dit materiale, og udarbejder derefter LinkedIn-profil helt fra bunden af. Undervejs stiller vi spørgsmål, efter behov. Du får LinkedIn-indholdet til gennemgang, og når du kan godkende indholdet, modtager du en fil af os, der er klar til at implementere.

Normalpris DKK 1.795,00

NU DKK 1.195,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

LINKEDIN (PREMIUM)

‘LinkedIn Premium er målrettet til dig, der har ledelsesmæssige kompetencer og erfaring. Du ønsker, at vi gør hele arbejdet med at udarbejde en skarp LinkedIn-profil, der afspejler dine ledelsesmæssige resulterer og dine kompetencer og erfaring i øvrigt.

PROCES & PRIS

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil. Alternativt kan du udfylde vores LinkedInguide eller sende os dit CV.  Vi går i dybden med dit materiale, og skriver derefter indholdet til LinkedIn-profilen, med fokus på hvordan dine hidtidige resultater skaber konkret værdi for en arbejdsgiver. Undervejs stiller vi spørgsmål, efter behov. Når du kan godkende indholdet, modtager du en fil af os, som du kan anvende, når du opdaterer din profil.

Normalpris DKK 2.395,00

NU DKK 1.795,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

DET SIGER KUNDERNE

Min LinkedIn-profil var ikke blevet vedligehold i meget lang tid. Selv om jeg har en profil, bruger jeg stort set ikke LinkedIn. Jeg kender derfor ikke mulighederne som LinkedIn tilbyder. Derfor besluttede jeg mig for at få FlexWork til at hjælpe mig. Den bedste beslutning nogensinde. Jeg fik en top-professionel profil, og kunne samtidig genbruge meget af materialet i mit CV.

 

Anders (Butikschef)

DET SIGER KUNDERNE

Jeg var i gang med at søge nyt job, og opdagede at flere af virksomhederne, besøgte min profil. Derfor besluttede jeg mig for at opdatere min LinkedIn. Da jeg ikke selv havde tid til at gøre arbejdet, fik jeg FlexWork til at gøre det. De var dygtige og hurtige, og jeg kan derfor anbefale, at man bruger de penge det koster.

Anja (Marketingkoordinator)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 13:00 & 14:30 – 16:00