MEDARBEJDERKURSER

SKAL JERES MEDARBEJDERE OPKVALIFICERES VIA INTERNE ELLER EKSTERNE KURSER. VI KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED ADMINISTRATION AF BÅDE INTERNE OG EKSTERNE KURSER – HERUNDER PLANLÆGNING, AFVIKLING OG OPFØLGNING

MEDARBEJDERKURSER

SKAL JERES MEDARBEJDERE OPKVALIFICERES VIA INTERNE ELLER EKSTERNE KURSER. VI KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED AT AFVIKLE BÅDE INTERNE OG EKSTERNE KURSER

MEDARBEJDERKURSER

MEDARBEJDERKURSER

Fra tid til anden er det relevant for  medarbejderne at deltage i et kursus eller arrangement. Det kan være alt fra et kursus i, hvordan salgsfunktionen kan bruge LinkedIn, som et effektivt salgsværktøj, til hvordan relevante medarbejdere bruger de socale medier til salg af virksomhedens produkter eller services.

Hvordan kan vi hjælpe i forbindelse med medarbejderkurser?

Vi kan stå for hele processen i forbindelse med medarbejderkurser. Dvs. alt fra valg af kursus, til planlægning, koordinering, afvikling og opfølgning af kurset.

Det er jeres behov og ønsker der sætter dagsordenen. Vi kan hjælpe jer med kurser og arrangementer – uanset størrelse og type. Eksempler på kurser, kan være:

  • LinkedIn, som salgsværktøj hos salgsfunktionen
  • Brugen af sociale medier til salg af virksomhedens produkter/services.
  • Google-shopping, Google-Ads og Google Analytics.
  • Tekstproduktion og SEO
  • Superbruger i alt fra Microsoft Office til Adobe-pakken over i WordPress m.v.
  • Ledelseskurser
  • Osv.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 13:00 & 14:30 – 16:00