MEDARBEJDERPORTAL

EN MEDARBEJDERPORTAL ER ET EFFEKTIVT VÆRKTØJ TI AT KOMMUNIKERE VIRKSOMHEDENS FÆLLES VÆRDIER OG RETNINGSLINJER OG KOMMUNIKATION AF F.EKS. ANGÅENDE AFHOLDELSE AF FERIE, BARSEL, ANDEN ORLOV M.V.

MEDARBEJDERPORTAL

EN MEDARBEJDERPORTAL ER ET EFFEKTIVT VÆRKTØJ TI AT KOMMUNIKERE ALT FRA FÆLLES VÆRDIER TIL RETNINGSLINJER FOR FERIE FERIE, BARSEL, ANDEN ORLOV M.V.

MEDARBEJDERPORTAL

MEDARBEJDERPORTAL

Det er vigtigt at medarbejderne kender virksomhedens værdier, retningslinjer og regler. Til det er en medarbejderportal et godt værktøj. Vi kan hjælpe med at udarbejde og vedligeholde medarbejderportal til din virksomhed.

Hvordan får din virksomhed en ny medarbejderportal?

Vi kan hjælpe helt eller delvist med medarbejderportalen. Vi kan f.eks. udvikle og implementere en ny medarbejderportal, ligesom vi kan stå for den løbende opdatering.

Medarbejderportalen, tager afsæt i jeres behov. Hos nogle adresserer medarbejderportalen udelukkende basale oplysninger til medarbejderne, mens andre virksomheder ønsker at benytte medarbejderportalen som et værdibaseret værktøj, til f.eks. at tiltrække nye kvalificerede kandidater til virksomheden.

Outplacement tilpasset til den konkrete kandidat

Behovet i forbindelse med outplacement veksler fra medarbejder til medarbejder. Vi sammensætter derfor altid behovet ud fra den konkrete medarbejders ønsker. Nogle har primært behov for at komme godt i gang med deres ansøgninger, CV og LinkedIn. Andre ønsker dybdegående sparring angående deres muligheder, samt løbende sparring.

Medarbejderportal – den basale portal

Eksempler på den basale medarbejderportal

  • Mødetider
  • Ferielukning
  • Sygemelding
  • Krav til beklædning
  • Politik for brug af e-mail, Internettet, sociale medier osv. 
  • Rygning og alkohol
  • Barselsregler
  • Regler for orlov.
  • Medarbejdergoder.

Medarbejderportal – Den værdibaserede medarbejderportal

Udover at indeholde punkterne ovenfor, fra den basale medarbejderporta, indeholder en værdibaseret medarbejderportal typisk virksomhedens grundlæggende værdier. Derudover kan den beskrive virksomhedens politikker for at fastholde og udvikle medarbejderne samt, hvad den forventer af nye medarbejdere og hvad nye medarbejdere kan forvente af virksomheden. En udvidet medarbejderportal kan derfor endvidere også anvendes i virksomhedens eksterne kommunikation. F.eks. når du skal rekruttere nye dygtige medarbejdere.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00