HJEMMESIDE

Ny hjemmeside til din virksomhed. Professionel hjemmeside hurtigt og nemt.

HJEMMESIDE

Ny hjemmeside til din virksomhed. Hurtigt og nemt.

HJEMMESIDE

Ny hjemmesidetil din virksomhed. Hurtigt og nemt.

Har du brug for en ny hjemmeside til din virksomhed, der præsenterer dine ydelser professionelt? Hvis du har brug for en hjemmeside, er du altid velkommen til en uforpligtende snak om dine ønsker og tanker.

Du kan altid tage en uforpligtende snak med os, hvis du overvejer en ny hjemmeside til din virksomhed.

NY HJEMMESIDE TIL DIN VIRKSOMHED

Du får en professionel og flot hjemmeside. Vi tager nemlig arbejdshandskerne på, for at opsætte din hjemmeside, og gør vores yderste for at levere en hjemmeside, der præsenterer din forretning, på bedst mulige vis. Det gælder både hjemmesidens ydre – dvs. det som kunderne ser, når de besøger hjemmesiden, og når det drejer sig om selve maskinrummet på hjemmesiden.

STANDARD ELLER PREMIUM

Vi tilbyder to udgaver inden for hjemmesider til præsentation af ydelser. ‘Hjemmeside Standard’ og ‘Hjemmeside Premium’. ‘Hjemmeside Standard’ er til dig, der har en mindre forretning eller er nystartet, og som har behov for en professionel, nem og brugervenlig løsning. Hjemmeside Premium’  er til dig, der har behov for en lidt større hjemmeside, med ekstra funktionaliteter og søgemaskinoptimering.

VORES FORBEREDELSE

Som samarbejdspartner, sætter vi sætter os altid godt ind i din forretning, branchen, konkurrenterne, produkterne og målgruppe. Det gør vi for at få et overblik over de grundlæggende krav til din hjemmeside, og ikke mindst, for at få en god forståelse af, hvordan vi kan bidrage til, at netop din hjemmeside skiller sig positivt ud, fra andre hjemmesider i branchen. Har du brug for en ny professionel hjemmeside, vil vi nemlig gøre vores yderste, for at du får det bedste løsning.

UFORPLIGTENDE SNAK MED OS

Du er altid velkommen til at tage en ganske uforpligtende snak med os, om mulighederne angående en ny webshop. Her vil vi gerne høre om dine tanker, behov og ønsker. Ligesom vi meget gerne deler ud af vores viden, erfaring og ekspertise. Hvis du efterfølgende, er interesseret i at arbejde videre med os, udarbejder vi et forslag til, hvordan vi kommer i mål med din nye webshop.

HURTIG LEVERING

Når du har taget beslutningen om en ny hjemmeside, skal hjemmesiden naturligvis op at køre hurtigst muligt. Vi knokler derfor hårdt, for at levere hjemmesiden hurtigst muligt. Som udgangspunkt leverer vi altid inden for 30 dage. Ret ofte kan vi dog levere inden for 14 dage, hvis du ønsker dette. Vi er fleksible og tilpasser vores indsatser til dig.

NY HJEMMESIDE TIL DIN VIRKSOMHED

HJEMMESIDE (STANDARD)

Opsætning

Du får føglende med i ‘Hjemmeside Standard’. En forside, en til fem sider, der fortæller om dine ydelser. En side til ‘Om os’, en side til ‘Kontakt os’. En side til handelsbetingelser en side til cookies og en til privatliv.

Tekster & SEO

Vi tilbyder også at søgemaskineoptimere en til fem af dine ydelsesbeskrivelser. Derudover integrerer vi søgemaskineoptimeringen, back-end på selve hjemmesiden. Dette forudsætter, at vi må redigere i dine tekster.

PRIS

Hjemmeside Standard tilbyder vi til DKK 8.500,00 ekskl. moms, hvilket er en markedets bedste pris. Du får nemlig en tilpasset og søgemaskineoptimeret hjemmeside.

HJEMMESIDE (PREMIUM)

Opsætning

Du får føglende med i ‘Hjemmeside Premium’. En forside, seks til tolv sider til dine ydelser. En side til ‘Om os’, en side til ‘Kontakt os’. En side til hhv. handelsbetingelser, privatliv og cookies.

Tekster & SEO

Vi tilbyder også at søgemaskineoptimere en til tolv af dine ydelsesbeskrivelser. Derudover integrerer vi søgemaskineoptimeringen, back-end på selve hjemmesiden. Dette forudsætter, at vi kan redigere i dine tekster.

PRIS

Hjemmeside Premium tilbyder vi til DKK 12.500,00 ekskl. moms, hvilket er en markedets bedste pris. Du får nemlig en tilpasset og søgemaskineoptimeret hjemmeside.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

BLIV KLOGORE PÅ FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDER

Her kan du se et eksempel på en virksomhedsside, som er den eneste markedsføringskanal for Flexworks private kunder, og som formår at generere en god og støt voksende kundeskare, måned efter måned. Samtidig er Facebooksiden effektiv til kommunikation med de kunder, der foretrækker en dialog via Facebook i stedet for e-mail.

HR-ADMINISTRATION

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at nå alle HR-opgaverne der følger med? Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HR-administrative opgaver.

FlexWork

FlexWork