OM FLEXWORK

VI HJÆLPER MINDRE VIKRSOMHEDER, FORRETNINGER OG NYSTARTEDE IVÆRKSÆTTERE MED MARKETING, KOMMUNIKATION, HR OG ADMINISTRATION

OM FLEXEORK

Vi er en virksomhed, der er specialiseret i at hjælpe mindre virksomheder, forretninger og iværksættere med  hjemmesider, webshops, SoMe-indsatser, digital kommunikation samt med back-end opgaver inden for marketing, kommunikation, HR og salg.

Hvilke opgaver, kan vi hjælpe med?

Vores ekspertise er at hjælpe mindre virksomheder og forretninger, som har svært ved selv at finde ressourcer eller ekspertisen til at løse opgaverne in-house, og som sandsynligvis heller ikke har et reelt behov for at selv at have kompetencerne in-house, idet forretningens fokus har et helt andet afsæt end de opgaver, som vi kan løse.

Du kan derfor med fordel vælge os til opgaver inden for web, marketing, online-annoncering og online-kommunikation samt til back-end-opgaver som understøtter kommunikation og marketing, salg, HR og administration og salg. 

Vi kan byde ind med erfarne medarbejdere og specialister – med udgangspunkt i jeres behov – hvad enten det er et projekt eller opgaver af få timers varighed. 

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi er sådan nogle, der har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00