OUTPLACEMENTPAKKE

Outplacementpakke – vejen til dit nye job. Har du fået tilbudt outplacement? Og kan du selv vælge, hvem du vil bruge? Vi kan hjælpe dig til dit næste job.

OUTPLACEMENTPAKKE

Ouplacementpakke – vejen til dit nye job Har du fået tilbud outplacement? Og kan du selv vælge, hvem du vil bruge? Vi kan hjælpe dig til dit næste job. Med Flexwork er outplacementpakke – vejen til dit nye job.

OUTPLACEMENT

Outplacementpakke – vejen til dit nye job. Få hjælp med outplacement, hos en som du er tryg ved og kan have tillid til. En opsigelse er for de fleste hård at komme igennem. Har din arbejdsgiver tilbudt dig et forløb med outplacement, er det en meget god hjælp frem til dit næste job. Vi kan her hjælpe dig med outplacement, som du kan være tryg ved og have tillid til.

Outplacementpakke – vejen til dit nye job. Vi kan hjælpe dig i processen til dit næste job.

Outplacementpakke – vejen til dit nye job

Outplacement er en god mulighed for at lande dit næste job, og det er derfor med god grund, at vi kalder det outplacementpakke – vejen til dit næste job. Et Outplacement-forløb hos os, tager udgangspunkt i dig. Vi er din støtte og har din ryg, indtil du er kommet i nyt job. Indledningsvis prioriterer vi at opbygge en relation til dig, så du kan føle dig tryg og godt tilpas, under hele outplacementforløbet. Du får en personlig sparringspartner, der følger og understøtter dig til vi er i mål. Hvad enten målet er nyt job, start af egen virksomhed, uddannelse, jordomrejse eller noget helt andet.

Vi tilpasser vores outplacement til dig

Behovet i forbindelse med outplacement veksler fra kandidat til kandidat. Vi sammensætter derfor altid et outplacement-forløb, konkret ud fra dine behov og ønsker. Det kan f.eks. være, at du primært har behov for at komme godt i gang med din jobansøgning, dit CV og din LinkedIn-profil. Det kan også være at du ønsker løbende sparring, indtil du er kommet godt i gang med dit nye job. Vi tilpasser et forløb, ud fra dine behov og ønsker.

Kortlægning af karrierevej og jobmuligheder

  • Hvad skal jeg nu? Skal jeg evt. skifte branche, jobindhold?
  • Ønsker jeg at starte op som selvstændig, mere uddannelse eller andet.
  • Valg af fremtidig karrierevej
  • Analyse af jobmuligheder
  • Har jeg netværk, som kan hjælpe mig på vej?

 Jobsøgningsmateriale og profil

  • Kompetencer, erfaring, resultater og personlige styrker
  • Uddannelse, kurser, certifikater mv.
  • Udarbejdelse af CV og LinkedIn-profil
  • Udarbejdelse af jobansøgning.

Sparring, rådgivning og motivation

Et outplacement-forløb aftales for en periode på to eller tre måneder. Den første måned går altid til at afklare fremtidige karriereønsker, udarbejde en stærk profil – herunder et CV, en ansøgning og LinkedIn-profilen. Den næste måned arbejder kandidaten selv videre med sin jobsøgning, samtidig med at vi aftaler ugentlig sparring med den tilknyttede outplacement-konsulent.

OUTPLACEMENT (PRIS)

DKK 15.000,00 ekskl. moms (En måned)

DKK 25.000,00 ekskl. moms (To måneder)

DKK 35.000,00 ekskl. moms (Tre måneder)

DKK 45.000,00 ekskl. moms (Fire+ måneder)

 

Executive profiler – Individuel pris

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

FlexWork

FlexWork