CURRICULUM VITAE BASIS

Op til 80 % af arbejdsgiverne læser først dit CV, og vækker dit  CV ikke deres interesse, bliver du ofte valgt fra uden at din ansøgning bliver læst. Derfor er et professionelt CV afgørende, i din jobsøgning.

CV (Basis)

Hvad er ‘CV Basis’?
‘CV Basis’ er en service til dig, der selv ønsker at udarbejde dit CV, men som samtidig ønsker en professionel sparringspartner.
Hvad gør vi?
Vi går i dybden med dit CV. Vores fokus er dine kompetencer, din erfaring og jobmæssige resultater og din personlige profil. Hvis du skal bruge CV’et til en konkret stilling, sammenholder vi dit CV med stillingsopslaget og din ansøgning. Du modtager dybdegående forslag til: indholdsmæssige forbedringer. Derudover gennemgår vi formuleringer, sprogbassere, opsætning og formatering.
Hvad gør du?
Du sender os dit CV og en evt. ansøgning og tilhørende jobopslag. Vi anbefaler, at du selv går i dybden med dit CV, inden vi modtger det, og sikrer at alle dine jobmæssige kompetencer, resultater og din erfaring fremgår. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. Når du selv gør dig umage med dit CV får du, i samspillet med vores indsats, nemlig altid det bedste resultat.
Hvem kan benytte ‘CV Basis’?
Du kan benytte dig af ‘CV Basis’ uanset hvilken type stilling, du søger. 
Hvorfor bør jeg benytte ‘CV Basis’?
Der er mang gode grunde til at benytte sig af vores CV Standard. Du er måske gået lidt i stå, og har svært ved at færdiggøre CV’et. Her kan vi give dig lige netop den CV-sparring, som du mangler, for at komme i mål.

Det kan også være, at du har et såkaldt ‘brutto CV’, men har behov for at få det tilpasset til et konkret stillingsopslag. 

Det kan også være, at det er nyt for dig at udarbejde et CV, og at du derfor ønsker professionel hjælp til at komme godt fra start, med dit CV. Det er meget tidskrævende at udarbejde et professionelt og godt CV. Ikke mindst i den første jobsøgningsperiode, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at udarbejde og vinkle et CV.

Pris og leveringstid
DKK 495,00

Leveringstid 1-2 arbejdsdage.

DIT SPØRGSMÅL

4 + 2 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere