CURRICULUM VITAE

Du får et gennembearbejdet og professionelt CV, der fremstiller dig som en kvalificeret og stærk kandidat, til jobbet som du søger. 

PROFESSIONELT CURRICULUM VITAE

Få et professionelt og gennembearbejdet CV til din jobsøgning. Vi er grundige og går i  dybden med dine kompetencer, erfaring og resultater. Derved sælger dit CV dig, som en højt kvalificeret kandidat til jobbet.

FlexWork ved hvad der virker, når arbejdsgiveren gennemgår deres ansøgningskandidaters CV’er. Hos os får du derfor et professionelt CV, der præsenterer dig som en stærk kandidat til, jobbet som du søger. Du vælger selv om vi  skal fungere som professionel sparringspartner til dit CV, hvor du selv udarbejder og opsætter dit CV. Du kan også vælge, at vi påtager os opgaven med både at udarbejde og opsætte dit CV. Vi går er grundige og går i dybden med at kortlægge dine kompetencer, din erfaring og jobmæssige resultater. Først når vi har gjort dette, går vi i gang med selve CV’et. Hvis du ikke selv har mulighed for at lægge tid og kræfter i jobsøgningen, kan du endda udlicitere den til os i to uger eller mere.  Når du udliciterer jobsøgningen til os, søger vi to relevante stillinger hver uge, og udarbejder både ansøgningerne og tilpasser CV’et, så det er målrettet til hver stilling, vi søger. Husk, at du er altid velkommen til at spørge os – ganske uforpligtende. 

CV (BASIS)

‘CV Basis’ er målrettet til dig, der søger ‘Stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar’. Du ønsker os som professionel sparringsparnter, men foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv CV’et.

PROCES & PRIS

Du sender os dit CV sammen med en evt. ansøgning og stillingsopslag. Vi gennemgår grundigt dit materiale, og udarbejder vores forslag til indholdsmæssige forbedringer. Vi korrekturlæser desuden din ansøgning. Du modtager vores forslag skriftligt, og kan derfor selv nemt implementere vores forslag i dit  CV.

PRIS DKK 495,00

LEVERING 1-2 ARBEJDSDAGE

CV (STANDARD)

‘CV Standard’ er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Uden Ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive CV’et, og bruger derfor os til at udarbejde et professionelt CV, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til CV, et stillingsopslag og en evt. ansøgning. Vi gennemgår dit materiale grundigt, og går derefter i gang med at producere CV’et. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, efter behov. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du et CV, som er klar til at sende til det job, som du søger.

PRIS DKK 895,00

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

CV (PREMIUM)

‘CV Premium’ er til dig, der søger stillinger ‘Med ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive CV’et, og bruger derfor os til at udarbejde et professionelt CV, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til CV, et stillingsopslag og en evt. ansøgning. Vi gennemgår dit materiale grundigt, – med særlig fokus på relevante resultater, og går derefter i gang med at producere CV’et. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, efter behov. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du et CV, som er klar til at sende.

PRIS DKK 1.595,00

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

DIT SPØRGSMÅL

5 + 13 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere