CV

DU FÅR ET GENNEMBEARBEJDET OG PROFESSIONELT CV, DER FREMSTILLER DIG SOM EN KVALIFICERET OG STÆRK KANDIDAT TIL JOBBET, SOM DU SØGER.

PROFESSIONELT CURRICULUM VITAE

Få et professionelt og gennembearbejdet CV til din jobsøgning. Vi er grundige og går i  dybden med dine kompetencer, erfaring og resultater. Derved sælger dit CV dig, som en højt kvalificeret kandidat til jobbet

FlexWork ved hvad der virker, når arbejdsgiveren gennemgår deres ansøgningskandidaters CV’er. Hos os får du derfor et professionelt CV, der præsenterer dig som en stærk kandidat til, jobbet som du søger. Du vælger selv om vi  skal fungere som professionel sparringspartner til dit CV, hvor du selv udarbejder og opsætter dit CV. Du kan også vælge, at vi påtager os opgaven med både at udarbejde og opsætte dit CV.

Vi er grundige og går i dybden med at kortlægge dine kompetencer, din erfaring og jobmæssige resultater. Først når vi har gjort dette, går vi i gang med selve CV’et. Hvis du ikke selv har mulighed for at lægge tid og kræfter i jobsøgningen, kan du endda udlicitere den til os i to uger eller mere.  Når du udliciterer jobsøgningen til os, søger vi to relevante stillinger hver uge, og udarbejder både ansøgningerne og tilpasser CV’et, så det er målrettet til hver stilling, vi søger. Husk, at du er altid velkommen til at spørge os – ganske uforpligtende. 

CV (BASIS)

‘CV Basis’ er målrettet til dig, der søger ‘Stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar’. Du ønsker os som professionel sparringsparnter, men foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv CV’et.

PROCES & PRIS

Du sender os dit CV sammen med en evt. ansøgning og stillingsopslag. Vi gennemgår grundigt dit materiale, og udarbejder vores forslag til indholdsmæssige forbedringer. Vi korrekturlæser desuden din ansøgning. Du modtager vores forslag skriftligt, og kan derfor selv nemt implementere vores forslag i dit  CV.

Normalpris DKK 895,00

NU DKK 670,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

CV (STANDARD)

‘CV Standard’ er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Uden Ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive CV’et, og bruger derfor os til at udarbejde et professionelt CV, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til CV, et stillingsopslag og en evt. ansøgning. Vi gennemgår dit materiale grundigt, og går derefter i gang med at producere CV’et. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, efter behov. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du et CV, som er klar til at sende til det job, som du søger.

Normalpris DKK 1.795,00

NU DKK 1.195,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

CV (PREMIUM)

‘CV Premium’ er til dig, der søger stillinger ‘Med ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive CV’et, og bruger derfor os til at udarbejde et professionelt CV, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til CV, et stillingsopslag og en evt. ansøgning. Vi gennemgår dit materiale grundigt, – med særlig fokus på relevante resultater, og går derefter i gang med at producere CV’et. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, efter behov. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du et CV, som er klar til at sende.

Normalpris DKK 2.395,00

NU DKK 1.795,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

DET SIGER KUNDERNE

Min LinkedIn-profil var ikke blevet vedligehold i meget lang tid. Selv om jeg har en profil, bruger jeg stort set ikke LinkedIn. Jeg kender derfor ikke mulighederne som LinkedIn tilbyder. Derfor besluttede jeg mig for at få FlexWork til at hjælpe mig. Den bedste beslutning nogensinde. Jeg fik en top-professionel profil, og kunne samtidig genbruge meget af materialet i mit CV.

 

Anders (Butikschef)

DET SIGER KUNDERNE

Jeg var i gang med at søge nyt job, og opdagede at flere af virksomhederne, besøgte min profil. Derfor besluttede jeg mig for at opdatere min LinkedIn. Da jeg ikke selv havde tid til at gøre arbejdet, fik jeg FlexWork til at gøre det. De var dygtige og hurtige, og jeg kan derfor anbefale, at man bruger de penge det koster.

Anja (Marketingkoordinator)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 13:00 & 14:30 – 16:00