Priser på ansøgninger, CV & LinkedIn

Priser på ansøgninger, CV & LinkedIn. Nedenfor finder du priserne på vores jobsøgningsservices. Vi håber, at du finder en service, der passer til dine ønsker og behov. Hvis du har nogle spørgsmål til vores services, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig, så du kan få mest muligt udbytte af vores services.

Find din næste medarbejder eller leder i samarbejde med FLexWork. Vi er grundige og har arbejdshandskerne på, indtil du finder den rette medarbejder til din virksomhed.

Til dig, der ønsker at skrive ansøgningen selv. Vi går i dybden med din ansøgning og giver dig gode råd til, hvordan du kan gøre ansøgningen endnu bedre.

DKK 800,00

LÆS MERE

Se pris for at vi udarbejder din ansøgning til jobbet som du søger. Se pris for at vi udarbejder din ansøgning til jobbet som du søger. Prisen er for udarbejdelse af jobansøgninger til stillinger hvor der IKKE indgår en eller anden form for ledelses- eller managementansvar.

Til stillinger uden nogen form for ledelse eller management. Vi skriver din ansøgning fra A til Z, og er færdige når du kan godkende vores oplæg til ansøgning.

DKK 1.500,00

LÆS MERE

Se pris for at vi udarbejder din ansøgning til jobbet som du søger. Prisen er for udarbejdelse af jobansøgninger til stillinger hvori der indgår en eller anden form for ledelses- eller managementansvar.

Til stillinger der involverer ledelse eller management. Vi skriver din ansøgning fra A til Z, og er færdige når du kan godkende vores oplæg til ansøgning.

DKK 2.500,00

LÆS MERE

Se pris for at vi gennemgår CV'et til jobbet som du søger.

Til dig, der selv ønsker at udarbejde dit CV. Vi er med på sidelinjen, og kommer med gode forslag til, hvordan di får et skarpt CV.

DKK 800,00

LÆS MERE

Se pris for at vi udarbejder CV'et til jobbet som du søger. Prisen er for udarbejdelse af jobansøgninger til stillinger hvor der IKKE indgår en eller anden form for ledelses- eller managementansvar.

Til stillinger uden nogen form for ledelse eller management. Vi udarbejder dit CV, og er færdige når du kan godkende vores oplæg til CV’et.

DKK 1.500,00

LÆS MERE

Se pris for at vi udarbejder CV'et til jobbet som du søger. Prisen er for udarbejdelse af CV til stillinger hvori der indgår en eller anden form for ledelses- eller managementansvar.

Til stillinger der involverer ledelse eller management. Vi udarbejder dit CV, og er færdige når du kan godkende vores oplæg til CV.

DKK 2.500,00

LÆS MERE

Se pris for at vi gennemgår din LinkedIn, og kommer med gode forslag til forbedringer.

Til dig, der ønsker selv at udarbejde eller opdatere din LinkedIn-profil. Vi går i dybden med din profil og giver dig gode råd til, hvordan du kan gøre optimere profilen.

DKK 800,00

LÆS MERE

Se pris for at vi udarbejder CV'et til jobbet som du søger.

Til stillinger uden nogen form for ledelse eller management. Vi udarbejder din profil A til Z, og er færdige når du kan godkende vores oplæg til LinkedIn-profil.

DKK 1.500,00

LÆS MERE

Se pris for at vi udarbejder din LinkedIn-profil. Prisen er for udarbejdelse af LinkedIn-profil til kandidater, som har en historik med en eller anden form for ledelses- eller managementansvar.

Til stillinger der involverer ledelse eller management. Vi udarbejder din profil A til Z, og er færdige når du kan godkende vores oplæg til LinkedIn-profil.

DKK 2.500,00

LÆS MERE

Timepris, klippekort & fastpris

Klippekortet med 10 timer, er løsningen til dig, der kan se, at der er behov for hjælp til enkelt-opgaver og, at behovet er løbende. Ved denne ordning får du en lavere timepris sammenlignet med, hvis vi bliver honoreret pr. time.

Timepris

DKK 800,00 ekskl. moms

Hvis du har behov for en konsulent til mindre opgaver – ofte á 1-2 timers varighed – er timepris-løsningen den rette til dig. Har du flere opgaver er klippekortet måske bedre egnet og mere økonomisk.

10 | 20 | 30 timer Klippekortet er løsningen til dig, der kan se, at der er behov for hjælp til flere enkelt-opgaver og, at behovet er løbende. Ved denne ordning får du en lavere timepris sammenlignet med, hvis vi bliver honoreret pr. time.

Klippekort

10 | 20 | 30 timer

Klippekortet er løsningen til dig, der kan se, at der er behov for hjælp til flere enkelt-opgaver og, at behovet er løbende. Ved denne ordning får du en lavere timepris sammenlignet med, hvis vi bliver honoreret pr. time. 

Vores faste tilbud anvendes til større opgaver såsom rekruttering og Outplacement. Priserne er baseret på vores erfaring i at vurdere en opgaven og dens dele fra start til slut, og dermed dens omfang og timeforbrug.

Fast tilbud

Pris varierer

Vores faste tilbud anvendes til større opgaver såsom rekruttering og Outplacement. Priserne er baseret på vores erfaring i at vurdere en opgaven og dens dele fra start til slut, og dermed dens omfang og timeforbrug. 

Klippekort

Klippekortet med 10 timer, er løsningen til dig, der kan se, at der er behov for hjælp til enkelt-opgaver og, at behovet er løbende. Ved denne ordning får du en lavere timepris sammenlignet med, hvis vi bliver honoreret pr. time.

10 timers klippekort

DKK 700,00/t

DKK 7.000,00

Priser angivet eksklusiv moms

Klippekortet med 20 timer, er løsningen til dig, der kan se, at der er behov for hjælp til enkelt-opgaver og, at behovet er løbende. Ved denne ordning får du en lavere timepris sammenlignet med, hvis vi bliver honoreret pr. time.

20 timers klippekort

DKK 600,00/t

DKK 12.000,00

Priser angivet eksklusiv moms

Klippekortet med 30 timer, er løsningen til dig, der kan se, at der er behov for hjælp til enkelt-opgaver og, at behovet er løbende. Ved denne ordning får du en lavere timepris sammenlignet med, hvis vi bliver honoreret pr. time.

30 timers klippekort

DKK 500,00/t

DKK 15.000,00

Priser angivet eksklusiv moms

Når du spørger om pris på, får du den så snart vi har sat os ind i opgaven

Vores priser på rekruttering og outplacement – blot for at nævne et par af vores pakkeløsninger – er baseret på vores erfaring med tilsvarende opgaver. Dog kan der være situationer, hvor en kunde har særlige ønsker til opgaveløsningen. Det. kan f.eks. være at udarbejde jobbeskrivelsen til en ansat kandidat – blot for at nævne et eksempel. Dette påvirker selvfølgelig prisen. Det kan også være, at du har behov for hjælp til opgaver som ikke er en del af vores pakkeløsninger. F.eks. udarbejdelse af  HR-manual, kommunikationsmanual eller andet. Også her beregner vi en konkret pris på opgaven. Uanset, kommer du aldrig til at betale for mere, end du får. Tværtimod, bruger vi reelt typisk mere på en opgave, end vi reelt fakturerer. Når vi løser opgaver på timebasis, fakturerer vi pr. kvarter. Et kvarter er når vi minimum er 8 minutter inde i pågældende kvarter. Alle priser på vores hjemmeside er vejledende. Nogle gange kan prisen være lidt højere eller lidt lavere end de nævnte.