COOKIES & PRIVATLIV

 

COOKIES & PRIVATLIV

FlexWork anvender Cookies

Når du besøger vores www.flexwork.dk indsamler siden oplysninger om dig. Vi bruger oplysningerne til at tilpasse og forbedre vores indholde, og øge værdien af annoncerne, som vi eventuelt viser på siden.

Hvad er Cookies?

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende enhed. Cookies kan ikke indeholde skadeligt indhold, såsom virus. Formålet med brugen af cookies er, at huske enheden, dens indstillinger, udføre statistik, forbedre vores besøgendes oplevelse og målrette annoncer.

Jeg ønsker ikke jeres cookies

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Du kan slette eller blokere Cookies ved at følge denne vejledning. Se vejledning http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokere cookies, vil annoncerne sandsynligvis blive mindre relevante for dig, og optræde hyppigere. Du risikerer desuden, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, som du ikke får adgang til.

Hvad bruger vi cookies til, og hvordan gør vi?

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi er række personoplysninger. Personoplysninger er alle slags oplysninger, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. ved:

  • Almindelig tilgang til indhold på vores hjemmeside.
  • Hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Hvis du deltager i en af vores konkurrencer eller undersøgelser
  • Hvis du registrerer dig som bruger eller som abonnent
  • Hvis du i øvrigt bruger vores services på hjemmesiden eller køber via vores hjemmeside.

Vi bruger cookies til at identificere dig so bruger, og til at:

  • optimere brugeroplevelsen og funktionerne, som vi tilbyder på www.flexwork.dk F.eks. ved at forbedre vores indhold og services.
  • Målrette vores markedsføring på diverse online-kanaler F.eks. på Google og Facebook.
  • vise dig de annoncer, som har størst sandsynlighed for at være relevant for dig.
  • Registrere dine køb og betalinger.
  • Kunne levere de services, som du efterspørger. 

Tredjepartsværktøjer

Vi indsamler data ved hjælp af tredjeparts-cookies, der i varierende omfang er fra følgende værktøjer:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Facebook Pixels
  • Evolution 360.

Videregivning af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Oplysninger om din adfærd op hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køb, alderssegment m.v. gives videre til tredjeparter, i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er talen om i afsnittet ovenfor, som hedder ‘Hvilke tredjepartsværktøjer bruger vi’.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Hvilke data indsamler vi ved hjælp af cookies?

De oplysninger vi indsamler i varieret omfang er:

  • Et unikt ID
  • Tekniske oplysninger om din PC, tablet eller mobiltelefon.
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du besøger.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden, disse oplysninger, og vi gør det typisk ved køb eller oprettelse af login:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Adresse
  • Betalingsoplysninger (Ikke dine kortoplysninger. Kun din betalingsmåde).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbruges, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysningerne i den periode, som det er tilladt iht. lovgivningen. Vi sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@flexwork.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

www.flexwork.dk ejes og udgives af:

FlexWork v/ Guri Schmidt

Ejsbølhøj 12

6100 Haderslev

T +45 42 92 99 20

kontakt@flexwork.dk