PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING

Når du får professionel hjælp til din jobansøgning, trækker vi på vores erfaring med at rekruttere medarbejdere.

PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING

Når du får professionel hjælp til din jobansøgning, trækker vi på vores erfaring med at rekruttere medarbejdere.

PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING

Når du får professionel hjælp til din jobansøgning, trækker vi på vores erfaring med at rekruttere medarbejdere.

JOBANSØGNING

Hvis du ønsker professionel hjæp til din jobansøgning, er vi klar til at hjælpe dig i mål med ansøgningen. Med vores hjælp, får du en jobansøgning, der fremhæver dig som en højt kvalificeret kandidat til jobbet, og markant øger dine muligheder for at komme til jobsamtale. Du får ganske enkelt professionel hjælp til din jobansøgning.

JOBANSØGNING

Vi er klar til at give dig professionel hjælp til din jobansøgning. Med vores hjælp, får du en jobansøgning, der fremhæver dig som en højt kvalificeret kandidat til jobbet. 

Professionel hjælp til jobansøgning

Flexwork har fingeren på pulsen, når det handler om din jobsøgning, og vi kan derfor tilbyde dig professionel hjælp til din jobansøgning. Når vi arbejder med en jobansøgning, lægger vi os i selen for, at du få den perfekte jobansøgning. Vores mål er nemlig altid, at du får en jobansøgning, der får dig indkaldt til jobsamtale. Som jobsøgende, kan vi enten fungere som professionel sparringspartner, mens du skriver jobansøgningen, eller vi kan påtage os hele opgaven med at skrive ansøgningen. Uanset, hvilken løsning du vælger, er vi omhyggelige og grundige.  Du får ganske enkelt den bedst tænkelige hjælp til din jobansøgning.

Sådan arbejder vi med din jobansøgning

Når vi hjælper dig med din jobansøgning, går vi i dybden med at kortlægge dine kompetencer, jobmæssige resultater og din erfaring. Herefter matcher vi kompetencerne, resultaterne og erfaringen, med jobbet som du søger. Når dette er på plads, modtager du vores første udkast af jobansøgningen. Her ønsker vi at få dine bidrag til mangler, forbedringsforslag osv. Ud fra dine input, udarbejder vi vores forslag til den færdige jobansøgning, og som du får til gennemgang og godkendelse.

Hvis du har brug for en pause fra din jobansøgning

Hvis du er jobsøgende, men i en periode ikke har mulighed for at lægge tid og kræfter i jobsøgningen, kan du også udlicitere jobsøgningen til os.  Når du udliciterer jobsøgningen til os, søger vi to relevante stillinger hver uge. I den forbindelse udarbejder vi jobansøgningerne og tilpasser CV’et, og målretter ansøgningerne og CV til hver stilling, som vi søger.

 

Hvis du er i tvivl, spørg os

Hvis du overvejer professionel hjælp eller sparring til din jobansøgning, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og vi vil gøre vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

JOBANSØGNING (BASIS)

Jobansøgning (Basis) er målrettet til dig, der søger ‘Stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar’. Du ønsker os som professionel sparringsparnter, men foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv din jobansøgning.

PROCES & PRIS

Du sender os dit oplæg til en jobansøgning sammen med en evt. CV og stillingsopslag. Vi gennemgår grundigt dit materiale med fokus på personlige styrker, kompetencer og erfaringer. Ud fra dette udarbejder vi vores forslag til indholdsmæssige forbedringer i jobansøgningen. Du modtager vores forslag skriftligt, og kan derfor selv nemt implementere vores forslag i dit  CV. Vi korrekturlæser desuden dit oplæg til jobansøgningen

PRIS

FØR DKK 895,00 

DKK 670,00

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

JOBANSØGNING (STANDARD)

Jobansøgning (Standard) er målrettet til dig, der søger stillinger uden Ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive jobansøgningen, og bruger derfor os til at udarbejde ansøgningen, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til CV, et stillingsopslag og en evt. ansøgning. Vi gennemgår dit materiale grundigt, med fokus på dine styrker, kompetencer og erfaringer. Derefter går vi i gang med at producere jobansøgningen. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, såfremt der er behov for det. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du en jobansøgning, som er klar til at sende til det job, som du søger.

PRIS

FØR DKK 1.595,00 

DKK 1.195,00

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

JOBANSØGNING (PREMIUM)

Jobansøgning (Premium) er til dig, der søger stillinger med ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive jobansøgningen, og bruger derfor os til at udarbejde ansøgningen, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til jobansøgningen, et CV eller oplæg hertil og et relevant stillingsopslag. Vi gennemgår dit materiale grundigt, – med særlig fokus på relevante resultater, men naturligvis også med fokus på dine kompetencer, erfaringer og styrker i øvrigt. Med udgangspunkt i vores gennemgang producerer vi et forslag til en jobansøgning. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, såfremt vi har behov for det. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du en jobansøgningen, som er klar til at sende.

PRIS

FØR DKK 2.395,00 

DKK 1.795,00

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Tjek disse få, men gode råd til din jobansøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale Søg jobbet Jobent har samet nogle korte og gode input til din jobansøgning. 

SOME OG JOBSØGNING!

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork