Professionel hjælp til LinkedIn og jobsøgning (Premium)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til LinkedIn og jobsøgning. Få en LinkedIn-profil, der meget professionelt understøtter din jobsøgning.

Professionel hjælp til LinkedIn og jobsøgning (Premium)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til LinkedIn og jobsøgning. Få en LinkedIn-profil, der understøtter din jobsøgning.

Professionel hjælp til jobsøgning og LinkedIn (Premium)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til LinkedIn og jobsøgning. Få en LinkedIn-profil, der understøtter din jobsøgning.

LINKEDIN (PREMIUM)

Få professionel hjælp til Linkedin og jobsøgning, og lad os udarbejde en skarp LinkedIn-profil. Vi gennemgår ganske enkelt dit materiale, og udarbejder et forslag til din profil. Du kommer til at fremstå med en skarp LinkedIn-profil, der effektivt understøtter din jobsøgning.

LINKEDIN (PREMIUM)

Få professionel hjælp til LinkedIn og jobsøgning (Premium). Vi gennemgår dit materiale, og udarbejder en skarp LinkedIn-profil, der effektivt understøtter din jobsøgning.

Få professionel hjælp til LinkedIn og jobsøgning (Premium)

LinkedIn er ofte en meget vigtig platform, når du er i gang med at søge nyt job. Især, hvis du søger jobs i brancher, hvor LinkedIn som hyppigt indgår i virksomhedens vurdering af egnede kandidater, til et job. Ud over at virksomhederne, tyr til LinkedIn, bruger rekrutteringsbureauerne i meget høj grad LinkedIn, til at finde jobkandidater.

 

Hvad er LinkedIn (Premium)?

LinkedIn (Premium) er en service til dig, der ønsker professionel hjælp til din LinkedIn-profil. Vi går i dybden med dit materiale. Det kan f.eks. være din nuværende LinkedIn-profil, dit CV o.l. eller den LinkedIn-guide som du skal udfylde såfremt du hverken har et CV eller en LinkedIn-profil. Herefter udarbejder vi et forslag til en LinkedIn-profil, der skarpt og effektivt profilerer dine styrker, kompetencer, jobmæssige resultater og erfaringer.

Hvem kan benytte LinkedIn (Premium)?

Du kan benytte dig af LinkedIn (Premium) såfremt din profil er målrettet til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

LinkedIn (Premium) Hvad gør du?

Hvis du har en LinkedIn-profil og et CV, sender du dette til os – meget gerne sammen med et eksempel på et jobopslag, som du kunne være interesseret i at søge. Med udgangspunkt i materialet kommer vi med konkrete forslag til forbedringer. Hvis du hverken har et CV eller en LinkedIn-profil, modtager du en LinkedIn-profilguide af os. Profilguiden skal du udfylde. Vi anbefaler altid, at du er omhyggelig når du udfylder LinkedIn-profilguiden. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. Med udgangspunkt i profilguiden, modtager du vores forslag til en LinkedIn-profil.

LinkedIn (Premium) Hvad gør vi?

Vi gennemgår din LinkedIn-profil, dit CV eller LinkedIn-guiden, som du har udfyldt. Vi går vi i dybden med materialet med fokus på dine styrker, kompetencer, resultater og jobmæssige erfaringer. Ud fra dette kommer vi med konkrete forslag til en LinkedIn-profil, der skarpt profilerer dig som en værdifuld kandidat til relevante arbejdsgivere.

Hvorfor professionel hjælptil LinkedIn og jobsøgning (Premium)?

For de fleste er det meget tidskrævende at udarbejde en god og effektiv LinkedIn-profil. Især, hvis du er i din spæde fase af jobsøgningen, hvor man typisk ikke har erfaringen til at udarbejde en god og professionel LinkedIn-profil. Ved at få en professionel LinkedIn-skribent til at udarbejde eller opdatere din LinkedIn-profil, får du en profil, der skarpt og effektivt understøtter din jobsøgning. 

Det kan også være, at du har været jobsøgende i en periode, men ikke rigtig trænger igennem nåleøjet hos arbejdsgiverne. Her kan det være en rigtig god idé at få en professionel LinkedIn-skribent til at gennemgå og forbedre profilen. Skribenten kan med hans erfaring og professionelle og friske øjne, komme med værdifulde forbedringer.

En anden god årsag til at få professionel hjælp til din LinkedIn-profil er, hvis du står med stillingsopslaget til drømmejobbet, og altså ‘bare’ skal have den der jobsamtale i hus, så jobbet kan blive dit.

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til opgaven. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med den type jobs, som du ønsker at søge. Når vi arbejder med din LinkedIn-profil, gør vi det, som var det vores egen profil.

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer professionel hjælp til din LinkedIn-profil, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra Flexwork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork