PROFESSIONEL SPARRING MED LINKEDIN (BASIS)

Til dig, der ønsker professionel sparring med LinkedIn (Basis). Du får forslag til din LinkedIn-profil, så den professionelt undestøtter din jobsøgning.

PROFESSIONEL SPARRING MED LINKEDIN (BASIS)

Til dig, der ønsker professionel sparring med LinkedIn (Basis) Du får en skarp linkedin-profil, der understøtter din jobsøgning.

PROFESSIONEL SPARRING MED LINKEDIN-(BASIS)

Få professionel sparring med LinkedIn (Basis). Du får en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen.

LINKEDIN (BASIS)

Få professionel sparring til en skarp LinkedIn-profil til din jobsøgning. Med LinkedIn (Basis) klæder vi dig på, til at udarbejde din LinkedIn-profil, så du fremstår som en stærk og attraktiv kandidat. Vi gennemgår dit materiale og kommer med skarpe input til, hvilke elementer og fokusområder du skal prioritere i din LinkedIn-profil.

LINKEDIN (BASIS)

Få professionel sparring til en skarp LinkedIn-profil til din jobsøgning. Vi gennemgår dit materiale, og kommer med skarpe input, til hvilke elementer og fokusområder du skal prioritere på din LinkedIn-profil.

Få professionel sparring med LinkedIn (Basis)

LinkedIn kan være et vigtigt værktøj, når du er i gang med at søge nyt job. I hvert fald hvis du søger job i en branche, hvor LinkedIn meget ofte indgå i vurderingen af egnede kandidater til et job. Virksomhederne anvender nemlig i stigende grad også LinkedIn, når de vurderer deres kandidater til et job. Derudover bruger rekrutteringsvirksomheder i meget høj grad til at finde egnede kandidater.

 

Hvad er LinkedIn (Basis)?

LinkedIn (Basis) er en service til dig, der ønsker professionel sparring til din LinkedIn-profil. Du skriver selv indholdet til profilen ud fra vores bidrag, og som du modtager af os efter, at vi grundigt har gennemgået relevant materiale i form af f.eks. din nuværende LinkedIn-profil, dit CV o.l.

Hvem kan benytte LinkedIn (Basis)?

Du kan benytte dig af LinkedIn (Basis) såfremt din profil er målrettet til stillinger uden nogen form for ledelsesmæssigt ansvar.

LinkedIn (Basis) Hvad gør du?

Hvis du har en LinkedIn-profil og et CV, sender du dette til os – meget gerne sammen med et eksempel på et jobopslag, som du kunne være interesseret i at søge. Med udgangspunkt i materialet kommer vi med konkrete forslag til forbedringer. Hvis du hverken har et CV eller en LinkedIn-profil, modtager du en LinkedIn-profilguide af os. Profilguiden skal du udfylde. Med udgangspunkt i profilguiden, modtager du vores forslag til forbedringer. Vi anbefaler altid, at du er omhyggelig når du udfylder LinkedIn-profilguiden. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service.

LinkedIn (Basis) Hvad gør vi?

Vi gennemgår din LinkedIn-profil, dit CV eller LinkedIn-guiden, som du har udfyldt. Vi går vi i dybden med materialet med fokus på dine styrker, kompetencer, resultater og jobmæssige erfaringer. Ud for dette kommer vi med konkrete forslag til, hvordan du kan forbedre din LinkedIn-profil. Derudover modtager du:

  • Sproglige rettelser, samt rettelser af uheldige ord og vendinger.
  • Omskrivning af sætninger, som evt. er for lange eller tunge.
  • Forslag til brug af termer, der afspejler fagområde og branche.

Hvorfor få professionel sparring med LinkedIn (Basis)?

For de fleste er det meget tidskrævende at udarbejde en god og effektiv LinkedIn-profil. Især, hvis du er i din spæde fase af jobsøgningen, hvor man typisk ikke har erfaringen til at udarbejde en god og professionel LinkedIn-profil. Ved at få sparring hos en professionel LinkedIn-skribent, får du værdifulde input og konkrete forslag til, hvordan du kommer i mål med at udarbejde en spot-on LinkedIn-profil. 

Det kan også være, at du har været jobsøgende i en periode, men ikke rigtig trænger igennem nåleøjet hos en arbejdsgiver. Her kan det være en rigtig god idé at få sparring hos en professionel LinkedIn-skribent. Skribenten kan med hans erfaring og professionelle og friske øjne, komme med værdifulde forslag til forbedringer på din LinkedIn-profil.

En anden god årsag til at få professionel sparring til din LinkedIn-profil er, hvis du står med stillingsopslaget til drømmejobbet, og altså ‘bare’ skal have den der jobsamtale i hus, så jobbet kan blive dit.

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til opgaven. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med jobbet som du søger. Når vi arbejder med din LinkedIn-profil, gør vi det, som var det vores egen LinkedIn-profil.

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer professionel sparring til din LinkedIn-profil, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra Flexwork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork