PROFESSIONEL SPARRING TIL DIN JOBANSØGNING (BASIS)

Til dig, der ønsker professionel sparring til din jobansøgning (Basis), og som får dig til jobsamtale.

PROFESSIONEL SPARRING TIL DIN JOBANSØGNING (BASIS)

Til dig, der ønsker professionel sparring til din jobansøgning (Basis), og som får dig til jobsamtale.

PROFESSIONEL SPARRING TIL DIN JOBANSØGNING (BASIS)

Til dig, der ønsker professionel sparring til din jobansøgning (Basis), og som får dig til jobsamtale.

JOBANSØGNING, (BASIS)

Ønsker du professionel sparring din til jobansøgning (Basis), så din jobansøgning matcher virksomhedens krav og ønsker, til deres kommende nye medarbejder. Med vores vejledning, bliver du klædt på til selv at skrive din jobansøgning.

JOBANSØGNING, (BASIS)

Ønsker du professionel sparring din til jobansøgning, så din jobansøgning får dig til jobsamtalen?

Professionel sparring til din jobansøgning (Basis)

Vi tilbyder professionel sparring til din jobansøgning (Basis). Vi har nemlig fingeren på pulsen, når det handler om jobansøgninger. Med jobansøgning (Basis) vejleder og rådgiver dig, og du skriver derefter selv din jobansøgning. Når vi hjælper med din jobansøgning, sætter vi os grundigt ind i dine kompetencer, erfaringer og resultater, og rådgiver dig om, hvordan du bedst muligt profilerer disse i forbindelse jobbet som du ønsker at søge.

 

Jobansøgning (Basis): Hvad er det?

Ved jobansøgning (Basis) gennemgår din ansøgning, og sammenholder den med jobopslaget og meget gerne også dit CV. Med udgangspunkt dette kommer vi med indholdsmæssige forslag, der kan styrke din jobansøgning.

 

Hvem kan benytte ‘Jobansøgning Basis’?

Alle kan benytte Jobansøgning (Basis). Uanset om du søger stillinger uden ledelsesansvar, eller med ledelsesansvar. Dog er der et tillæg på 25%, såfremt din jobansøgning (Basis) vedrører stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

 

Jobansøgning Basis: Hvad gør du?

Du udarbejder selv din jobansøgning. Vi anbefaler, at du udarbejder din jobansøgning, så godt som du overhovedet kan. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. Når du selv gør dig umage med jobansøgningen, får du i samspillet med vores sparring, det bedste resultat.

Jobansøgning (Basis) Hvad gør vi?

Vi gennemgår din jobansøgning, og sammenholder jobansøgningen med jobopslaget og meget gerne også med dit CV. Med udgangspunkt i dette kommer vi med forslag til din jobansøgning. F.eks.: giver vi dig forslag til:

  • Konkrete punkter, som yderligere kan styrke din jobansøgning.
  • Sproglige rettelser, samt rettelser af uheldige ord og vendinger.
  • Omskrivning af sætninger, som evt. er for lange eller tunge.
  • Forslag til brug af termer, så de afspejler fagområde og branchen.
  • Korrektur af jobansøgning.

 

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til opgaven. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med jobbet som du søger. Når vi løser en jobsøgningsopgave for dig, løser vi den, som om det var vores egen jobsøgning.

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer at bruge professionel sparring til din jobansøgning, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork