CV (PREMIUM)

DIT CV ER AFGØRENDE, FOR OM DU KOMMER TIL JOBSAMTALE. DE FLESTE ARBEJDSGIVERE, LÆSER NEMLIG KUN DIT CV.

CV (PREMIUM)

Dit CV er afgørende, når du søger job. Arbejdsgiverne prioriterer nemlig oplysningerne i dit CV meget højt, når de sammeholder dig med de øvrige kandidater til jobbet.

Hvad er ‘CV Premium’?

‘CV Premium’ er en service til dig, der ønsker at alliere dig med en professionel, der både udarbejder og opsætter dit CV. Vi udarbejder og opsætter dit CV, så det er klar til at bruge til din næste jobansøgning. CV Premium er til dig, der søger stillinger med ledelsesmæssigt ansvar, og hvor der er fokus på dine resultater. 

Hvem kan benytte ‘CV Premium’?

Du kan benytte dig af ‘CV Premium, når du søger stillinger ‘Med ledelsesmæssigt ansvar’. 

CV Premium: Hvad gør vi?

Vi gennemgår dit CV grundigt. Hvis dit CV skal bruges til at søge en konkret stilling, sammenholder vi dit CV med det konkrete stillingsopslag og din jobansøgning. Ud fra dette udarbejder vi et professionelt CV, som er klart til at bruge til din jobansøgning, så snart du har godkendt CV’et. Når du benytter dig af ‘CV Premium’ får du et CV, hvor dine jobmæssige resultater, er i fokus.

CV Premium: Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til et CV, sammen med en evt. ansøgning og et evt. stillingsopslag. Vi anbefaler altid, at du har gjort dig umage med det CV-oplæg, som du sender til os. Når du gør det, får du det bedste resultat af vores service. Vores erfaring er nemlig, at når du selv har været grundig med dit CV-oplæg, får du formidlet langt flere af dine kompetencer og erfaring, videre til os. Netop dette sikrer, at du får et CV, som afspejler dig, dine resultater, dine kompetencer og din erfaring, bedst muligt. 

Hvorfor bør jeg benytte ‘CV Premium’?

Det kan være mange forskellige gode grunde til at benytte sig af vores CV-service. Det kan være, at du allerede har været godt i gang med at udarbejde dit CV, men alligevel synes, at det ‘mangler noget’.

Det kan også være at du er ‘kørt træt’ i at udarbejde dit CV, og derfor har brug for, at en professionel CV’skribent. Du har måske et udkast til et brutto-CV, som skal professionaliseres. 

Det kan også være, at det er helt nyt for dig at skulle udarbejde og opsætte et CV. At udarbejde et CV, som skiller en positivt ud fra øvrige kandidater, er en svær kunst. Derfor kan det være en god investering, at få professionel hjælp. 

Pris og leveringstid

Normalpris DKK 2.395,00

NU DKK 1.795,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00