CURRICULUM VITAE PREMIUM

Op til 80 % af arbejdsgiverne læser først dit CV, og vækker dit  CV ikke, bliver du meget hyppigt valgt fra, allerede her. Dvs. uden, at de har læst din ansøgning. Derfor er et professionelt CV afgørende, i din jobsøgning.

CV (Premium)

Hvad er CV Premium?
‘CV Premium’ er en service til dig, der ønsker at alliere dig med en professionel, der både udarbejder og opsætter dit  CV. Vi udarbejder og opsætter dit CV, så det er klar til at bruge til din næste jobsøgning. CV Premium er til dig, der søger stillinger med ledelsesmæssigt ansvar, og hvor der er fokus på dine resultater. 
Hvem kan benytte CV Premium?
Du kan benytte dig af ‘CV Premium, når du søger stillinger ‘Med ledelsesmæssigt ansvar’. 
Hvad gør vi?
Vi gennemgår dit CV grundigt. Hvis dit CV skal bruges til at søge en konkret stilling, sammenholder vi dit CV med det konkrete stillingsopslag og din ansøgning. Ud fra dette udarbejder vi et professionelt CV, som er klart til at bruge til din jobsøgning, så snart du har godkendt CV’et. Når du benytter dig af ‘CV Premium’ får du et CV, hvor dine jobmæssige resultater, er i fokus.
Hvad gør du?
Du sender os dit oplæg til et CV, sammen med en evt. ansøgning og et evt. stillingsopslag. Vi anbefaler altid, at du har gjort dig umage med det CV-oplæg, som du sender til os. Når du gør det, får du det bedste resultat af vores service. Vores erfaring er nemlig, at når du selv har været grundig med dit CV-oplæg, får du formidlet langt flere af dine kompetencer og erfaring, videre til os. Netop dette sikrer, at du får et CV, som afspejler dig, dine resultater, dine kompetencer og din erfaring, bedst muligt. 
Hvorfor bør jeg benytte CV Premium?
Det kan være mange forskellige gode grunde til at benytte sig af vores CV-service. Det kan være, at du allerede har været godt i gang med at udarbejde dit CV, men alligevel synes, at det ‘mangler noget’.

Det kan også være at du er ‘kørt træt’ i at udarbejde dit CV, og derfor har brug for, at en professionel CV’skribent. Du har måske et udkast til et brutto-CV, som skal professionaliseres. 

Det kan også være, at det er helt nyt for dig at skulle udarbejde og opsætte et CV. At udarbejde et CV, som skiller en positivt ud fra øvrige kandidater, er en svær kunst. Derfor kan det være en god investering, at få professionel hjælp. 

Pris og leveringstid
DKK 1.595,00
Leveringstid 5-7 arbejdsdage.

DIT SPØRGSMÅL

11 + 3 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere