CV (STANDARD)

TIL DIG DER VIL VÆRE SIKKER PÅ AT ARBEJDSGIVEREN LÆSER NETOP DIN JOBANSØGNING.

CV (STANDARD)

CV (STANDARD)

Vejen til at få arbejdsgiveren til at læse din jobansøgning er gennem et topprofessionelt CV. En stor del af arbejdsgiverne læser nemlig kun jobansøgningen, hvis dit CV er interessant.

Hvad er ‘CV Standard’?

‘CV Standard’ er en service til dig, der ønsker at alliere dig med en professionel CV-skribent, der udarbejder og opsætter dit  CV. Du modtager et CV, der er klart til din jobsøgning.

Hvem kan benytte ‘CV Standard’?

Du kan benytte dig af ‘CV Standard, når du søger stillinger ‘Uden ledelsesmæssigt ansvar’. 

CV Standard: Hvad gør vi?

Vi gennemgår går i dybden med dit CV. Hvis dit CV skal bruges til at søge en konkret stilling, sammenholder vi dit CV med det konkrete stillingsopslag og ansøgningen. Vi kortlægger dine kompetencer, din erfaring og din personlige profil, og matcher disse med jobbet som du søger.

CV Standard: Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til et CV, sammen med en evt. ansøgning og et stillingsopslag, til den stilling, som du evt. skal bruge dit CV til. Vi anbefaler altid, at du har gjort dig umage med det CV-oplæg, som du sender til os.  Vores erfaring er, at når du selv er grundig med CV-oplægget, formidler du langt flere kompetencer og erfaring til os. Netop dette, kombineret med vores arbejde gør, at du får et CV, som afspejler dig, dine kompetencer og din erfaring bedst muligt. 

Hvorfor bør jeg benytte ‘CV Standard’?

Det er mange gode grunde til at benytte sig af CV Standard. Du er måske allerede i gang med at udarbejde dit CV, men synes ikke at det bliver som du ønsker det.

Du er måske ‘kørt træt’ i dit CV-arbejde, og har brug for at en professionel CV’skribent, gør dit CV færdigt. Det kan også være, at du har et såkaldt ‘brutto CV’, men har behov for at få det tilpasset til et konkret stillingsopslag. 

Måske er du ny som jobsøgende, og ønsker professionel hjælp til at komme godt fra start.

Pris og leveringstid

Normalpris DKK 1.595,00

NU DKK 1.195,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00