Rengøring i skoler & børnehaver

Rengøring i skoler & børnehaver er et område som vi er dedikeret til. Lad os  at skabe et rent miljø for skoler, børnehaver, vuggestuer m.m.

Effektiv rengøring i skoler og børnehaver

Vores rengøringsservice er dedikeret til at skabe et rent, sikkert og indbydende miljø for skoler, børnehaver, vuggestuer og andre kommunale faciliteter. Vi forstår vigtigheden af et hygiejnisk miljø for børns trivsel og læring samt for medarbejderes og besøgendes sundhed og sikkerhed.

Rengøring i skoler og børnehaver

Med erfarne og professionelle rengøringsmedarbejdere, tilbyder vi rengøring, der passer til behovene hos hver enkelt institution. Vi udfører en bred vifte af rengøringstjenester, herunder daglig rengøring, periodisk dybderengøring og specialopgaver efter behov.

Eksempler på rengøringsområder

  • Klasseværelser
  • Fællesområder
  • Kantiner
  • Toiletter
  • Legeområder.

Vi lægger særlig vægt på grundig rengøring og desinfektion af berøringsflader og hyppigt berørte områder for at reducere risikoen for spredning af sygdomme og bakterier.

Uforpligtende snak

Lad os hjælpe med at skabe et rent og indbydende miljø for jeres institution. Vi er altid til rådighed til en uforpligtende snak om jeres rengøringsbehov og -ønsker.

Rengøring i skoler, børnehaver, vuggestuer og andre kommunale faciliteter.