SEO

SEO placerer dig øverst på Google? Vi kan hjælpe dig med SEO.

SEO

SEO placerer dig øverst på Google. Vi kan hjælpe dig med SEO.

SEO

SEO placerer dig øverst på Google. Vi kan hjælpe dig med SEO.

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

SEO placerer dig øverst på Google

SEO placerer dig øverst på Google. Derfor er SEO afgørene for de fleste virksomheder. En placering øverst på Google er nemlig lig med omsætning til din forretning. En topplacering på søgemaskiner, såsom Google, kræver dog at du arbejder systematisk med SEO på din hjemmeside, og derved hjælper kunderne med at finde din virksomhed, når de søger efter dine produkter eller services.

Vi er et digital kommunikationsbureau, der hjælper mindre virksomheder med at optimere deres kommunikation på de digitale platforme Vi er specialister i SEO, og kan hjælpe din virksomhed til en topplacering på Google. 

Hvorfor vores hjælp til SEO, der placerer dig øverst på Google?

Du har ikke selv tid til at lave SEO på din hjemmeside eller webshop.
Du har ikke de nødvendige færdigheder til at lave effektiv SEO.
Du har ikke tiden til at arbejde med SEO
Ingen binding.

Vi arbejder med altid følgende, i forbindelse med SEO:

  • Teknisk SEO
  • Content SEO
  • SEO autoritet.

Disse tre er nemlig grunpillerne i al SEO. De er samtidig indbyrdes afhængige af hinanden, hvilket betyder at du ikke blot kan arbejde med en af de tre grundpiller, men bliver nødt til at arbejde med dem alle, for at få succes med din SEO.

Hvordan arbejder vi?

Sammen finder vi ud af hvad der skal til for at din virksomhed får en god placering på Google. Ud fra dette laver vi SEO på din hjemmeside eller webshop. Når du arbejder sammen med hos, er der ingen binding.

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden, nye trends og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder, og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

BLIV KLOGERE PÅ FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDER

Her kan du se et eksempel på en virksomhedsside, som er den eneste markedsføringskanal for Flexworks private kunder, og som formår at generere en god og støt voksende kundeskare, måned efter måned. Samtidig er Facebooksiden effektiv til kommunikation med de kunder, der foretrækker en dialog via Facebook i stedet for e-mail.

HR-ADMINISTRATION

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at nå alle HR-opgaverne der følger med? Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HR-administrative opgaver.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork