FÅ EN SKARP LINKEDIN-PROFIL TIL JOBSØGNINGEN

Få professionel hjælp til at udarbejde en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. Vi har stor erfaring med LinkedIn og rekruttering.

FÅ EN SKARP LINKEDIN-PROFIL TIL JOBSØGNINGEN

HJÆLP TIL EN SKARP LINKEDIN-PROFIL TIL JOBSØGNINGEN

Professionel hjælp til en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen, og som udvider dit jobrelaterede netværk.

LINKEDIN

En skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen, kan væsentligt styrke dine muligheder for at få drømmejobbet. Derfor bør du altid prioritere din LinkedIn-profil lige så højt som dit CV og din jobansøgning.

LINKEDIN

En skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen, styrker væsentligt dine muligheder for at få drømmejobbet.

Få en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen

En skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen er vigtig. Arbejdsgivere tjekker nemlig hyppigt jobkandidaternes LinkedIn-profil, når de er i gang med at rekruttere nye medarbejdere. At virksomheden, som har modtaget din jobansøgning, undersøger din LinkedIn-profil, før de beslutter om du skal være blandt kandidaterne, der bliver inviteret til en jobsamtale, betyder også at du bør prioritere, at din LinkedIn-profil er opdateret, og fremstiller dig som en højt kvalificeret kandidat til jobbet. Det kan dog være en større opgave, at udarbejde eller opdatere LinkedIn-profilen. Dette kan vi hjælpe dig med.

Sådan arbejder vi med din LinkedIn-profil

Når vi hjælper dig med dit CV, er vi grundige, og går i dybden med at kortlægge dine kompetencer, din erfaring og jobmæssige resultater. Derefter arbejder vi systematisk med at matche kompetencerne, erfaringerne og resultaterne med jobbet, som du søger. Herefter modtager du vores først udkast til selve CV’et. Her ønsker vi at få dine bidrag til mangler, forbedringsforslag osv. Når dette er på plads, udarbejder vi vores forslag til dit CV. Du får CV’et til gennemgang, og godkendelse.

Du vælger selv, om vi skal fungere som professionel sparringspartner, hvor du selv udarbejder indholdet til din LinkedIn, eller om vi skal stå for hele arbejdet med at udarbejde og opdatere eller oprette din LinkedIn-profil. Uanset hvilken tilgang du vælger, går vi i dybden med dine styrker, kompetencer, resultater og jobmæssige erfaringer.

Vi kortlægger disse systematisk og udarbejder vores forslag til en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. Hvis du har valgt LinkedIn (Basis) modtager du vores bidrag, som du så selv kan arbejde videre med. Hvis du har valgt LinkedIn (Standard) eller LinkedIn (Premium) udarbejder vi en komplet og skarp LinkedIn-profil. I den forbindelse kan vi også tilbyde at opdatere din profil på LinkedIn. Når vi har opdateret din profil, ændrer du blot din adgangskode. 

Hvis du har brug for en pause fra din jobansøgning

Hvis du er jobsøgende, men i en periode ikke har mulighed for at lægge tid og kræfter i jobsøgningen, kan du også udlicitere jobsøgningen til os.  Når du udliciterer jobsøgningen til os, søger vi to relevante stillinger hver uge, og udarbejder både jobansøgningerne og tilpasser CV’et, så det er målrettet til hver stilling, som vi søger.

Hvis du er i tvivl, spørg os

Hvis du overvejer at bruge professionel hjælp eller sparring til din LinkedIn-profil, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og vi gør altid vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

LINKEDIN (BASIS)

LinkedIn (Basis) er til alle med behov for en LinkedIn-profil, målrettet til stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar. Du foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv indholdet til din profil. Vi går i dybden med dit materiale, og giver dig værdifulde bidrag som du selv implementerer i din profil.

PROCES & PRIS

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil og eller dit CV.  Vi gennemgår grundigt dit materiale, og udarbejder vores forslag til indholdsmæssige forbedringer. Vi korrekturlæser desuden LinkedIn-indholdet. Du modtager vores forslag skriftligt, og kan derfor selv nemt implementere vores forslag i din profil. Ligesom du også kan bruge vores bidrag til fremtidige CV’er.

PRIS

FØR DKK 895,00 

DKK 670,00

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

LINKEDIN (STANDARD)

LinkedIn (Standard) er til dig, der har en LinkedIn-profil uden ledelsesmæssige erfaringer og kompetencer. Du ønsker, at vi gør hele arbejdet med at udarbejde en skarp LinkedIn-profil, der afspejler din erfaring, dine kompetencer og dine personlige egenskaber. 

PROCES & PRIS

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil. hvis du ikke har en linkedIn-profil kan du udfylde vores LinkedIn-profilguide, eller sende os dit CV.  Vi gennemgår dit materiale, og udarbejder derefter LinkedIn-profilen helt fra bunden af. Undervejs stiller vi spørgsmål, såfremt vi har behov for det. Du får LinkedIn-indholdet til gennemgang, og når du kan godkende indholdet, modtager du en fil af os, der er klar til at implementere på selve mediet LinkedIn.

PRIS

FØR DKK 1.595,00 

DKK 1.195,00

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

LINKEDIN (PREMIUM)

LinkedIn (Premium) er målrettet til dig, der har ledelsesmæssige kompetencer og erfaring. Du ønsker, at vi gør hele arbejdet med at udarbejde en skarp LinkedIn-profil, der afspejler dine ledelsesmæssige resulterer og dine kompetencer og din erfaring i øvrigt.

PROCES & PRIS

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil. Alternativt kan du udfylde vores LinkedIn-guide eller sende os dit CV. Vi går i dybden med dit materiale, og skriver derefter indholdet til LinkedIn-profilen, med fokus på hvordan dine hidtidige resultater skaber konkret værdi for en arbejdsgiver. Undervejs stiller vi spørgsmål, efter behov. Når du kan godkende indholdet, modtager du en fil af os, som du kan anvende, når du opdaterer din profil på LinkedIn.

PRIS

FØR DKK 2.395,00 

DKK 1.795,00

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Tjek disse få, men gode råd til din jobansøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale Søg jobbet Jobnet har samlet nogle korte og gode input til din jobansøgning. 

SOME OG JOBSØGNING!

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra Flexwork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med Flexwork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork