Social rengøring

Vi tilbyder social rengøring i boliger hos specielt udsatte borgere. Med erfaring, indlevelse og stor omsorg for både borgeren og den konkrete situation, tilbyder vi den ekstra indsats. Vores medarbejdere er professionelle, empatiske og kompetente, og ved hvordan man rengør en bolig, så den bliver velegnet til beboelse igen.

Social rengøring hos udsatte borgere

Vi tilbyder en bred vifte af sociale rengøringsopgaver. Det kan f.eks. være rengøring ifm. almindelig vedligeholdelse og omfattende rengøring, hos udsatte borgere med fysiske eller psykiske udfordringer. Vi forstår, at for disse personer kan selv den mindste opgave virke overvældende. Vi går derfor meget op i at borgerne mødes med respekt og empati. De skal nemlig altid føle sig trygge, når vi gør rent.

Vores rengøring omfatter alt fra grundig rengøring og oprydning til sanering og håndtering af affald. Vi kan samarbejde med borgerkonsulenter, boligforeninger, og andre kommunale aktører, for at sikre den bedst tænkelige rengøring samt oplevelse. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og vi er dedikerede til at skabe et rent og sikkert hjemmemiljø for alle vores kunder.

Uforpligtende snak

Vi står altid klar til en uforpligtende samtale eller et personligt møde, hvor vi nøje gennemgår behov og ønsker. Vi forstår, at det er en stor tillidssag for socialt udsatte borgere at åbne sit hjem for fremmede. Vi vil derfor understrege, at vi altid sætter en ære i at leve op til denne tillid. Vores mål er at give alle involverede de bedste forudsætninger for at vurdere, om vores hjælp til social rengøring er det rette valg for jeres borgere.

Kontakt Guri Schmidt

gls [@] flexwork.dk

+45 41 92 99 20

6100 Haderslev | Danmark

08:00 - 18:00

Rengøring af private hjem, dødsbo, konkursbo, kontorer, totalentrepriser m.fl. Vi gør os altid umage med at levere en service, der opfylder dine forventninger.

Dødsfald | Rengøring og pakning

Vi tilbyder en omfattende service, der omfatter både rengøring og nedpakning efter et dødsfald. Med vores ekspertise inden for social rengøring, nærmer vi os opgaven med den største respekt og omsorg for den følsomme situation, som et tab medfører. Du kan derfor med tryghed overlade ansvaret til os, velvidende om at vi vil håndtere opgaven med den fornødne hensynsfuldhed. Uanset om det indebærer at pakke ejendele ned eller udføre en grundig rengøring af boligen, står vi klar til at bistå med professionel og medfølende assistance.

Rengøring af private hjem, dødsbo, konkursbo, kontorer, totalentrepriser m.fl. Vi gør os altid umage med at levere en service, der opfylder dine forventninger.

Dybdegående social rengøring

Vi tilbyder en bred vifte af services til socialt belastede lejligheder og huse, der spænder fra omfattende rengøring, oprydning og sanering til håndtering af ejendele og affaldsafvikling. Vores ekspertise strækker sig over forskellige områder for at imødekomme alle behov. Vi kan naturligvis arbejde tæt sammen med borgerkonsulenter, boligforeninger, kommuner, offentlige institutioner, og private for at sikre den bedst mulige løsning for alle involverede.

Social rengøring med kort varsel

Vi er fleksible og kan rykke ud til social rengøring, oprydning og pakning med kort varsel. Vi kommer endda gerne med det samme, hvis der er behov for dette.