HR TIL VIRKSOMHEDER

Til virksomheder, som har HR-opgaver, men som ikke ønsker at ansætte en medarbejder til opgaverne. Hos os kan du være sikker på, at vi stiller op med en dygtig og professionel medarbejder, der er også er effektiv og grundig. 

VIRKSOMHED

Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer administrative opgaver inden for HR & kommunikation.

Du har HR-opgaverne, men mangler konstant ressourcerne til at løse opgaverne. Opgaverne er samtidig vekslende i omfang, og du har derfor endnu ikke behov for at ansætte en HR-medarbejder. Alternativt har du allerede en HR-funktion, som i perioder har for travlt til at kunne nå det hele.  FlexWork er din fleksible og professionelle hjælp til alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Vi kan hjælpe med alt fra rekruttering til MUS, medarbejderportaler, medarbejderkurser, og mange andre HR-relaterede og HR-administrative opgaver. Du vælger selv om vi skal hjælpe ad-hoc, på projektbasis eller f.eks. en til to dage om ugen. Vore aftaler er fleksible. Du kan derfor altid skrue både op og ned for aftalen. Ligesom du altid kan komme hurtigt ud af en aftale. Vores aftaler er nemlig ikke bindende – medmindre du som virksomhed selv ønsker det. 

APV

Vi kan gennemføre arbejdspladsvurderingen i din virksomhed. Du vælger, hvordan det skal foregå, og har endda mulighed for at vi leverer alt fra forberedelse, til undersøgelsen,  udarbejdelse af rapport samt forslag til handlingsplan, såfremt der er behov for det.

OUTPLACEMENT

En opsagt medarbejder, kan let miste sit fodfæste, og oplever både et stort tab og en utryg fremtid foran sig. Med outplacement kan vi hjælpe en opsagt medarbejder med at se sin jobmæssige fremtid og få retning på sine jobsøgninger. 

HR-ADMINISTRATION

Vi hjælper med alle typer af HR-administrative opgaver, og sammensætter altid vores tilgang ud fra jeres konkrete behov. Du vælger selv, om du ønsker at gøre brug af vores service ad-hoc eller udliciterer hele eller dele af HR-funktionen til os.

MEDARBEJDERPORTAL

En medarbejderportal er et effektivt værktøj til kommunikation af virksomhedens retningslinjer og fælles adfærd på arbejdspladsen. Vi kan hjælpe dig helt eller delvist med medarbejderportalen, ud fra de konkrete behov I måtte have i virksomheden.

REKRUTTERING

Vi kortlægger jeres behov og krav til medarbejderen. Udarbejder forslag til stillingsopsag,  samt står for annonceringen. Derudover indkalder vi mulige kandidater, planlægger første og anden samtale samt indhenter referencer. Vi står for afslag til kandidater.

MEDARBEJDERKURSER

Skal dine medarbejdere på kursus – internt eller eksternt, så kan vi stå for alt fra planlægning, til koordinering, afvikling og opfølgning. Vi kan således stå for hele processen i forbindelse med medarbejder kurser og andre kurser.

DET SIGER KUNDERNE

Vi bruger FlexWork efter behov, og det fungerer perfekt. Nogle gange har vi brug for hjælp til hasteopgaver, og andre gange er det til opgaver, som vi planlægger tidsmæssigt. FlexWork er altid klar til at løse vores opgaver, og de er samtidig meget dygtige til deres opgaver. Vi kan derfor virkelig anbefale FlexWork, til andre virksomheder, der har brug for hjælp til HR-relatedede opgaver.

Virksomhed med 12 ansatte i Sønderjylland

DET SIGER KUNDERNE

Vi bruger FlexWork til rekruttering, og virksomhedens  arbejdspladsvurderinger. Det fungerer rigtig godt. FlexWork er altid meget kompetente, effektive og samtidig behagelige at arbejde sammen med. Vi kan på det kraftigste anbefale at man vælger FlexWork, hvis man mangler hjælp til HR-opgaver. 

DIT SPØRGSMÅL

5 + 5 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere