WEBSHOP

WEBSHOP SOM DU SELV KAN VEDLIGEHOLDE, HVIS DU ØNSKER DET

Har du brug for en webshop? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Vi laver flotte og professionelle webshops, og som rent faktisk også sælger dine produkter. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og tanker om en ny webshop. En webshop, der booster dit salg online.

N
NY PROFESSIONEL WEBSHOP

Du får en professionel og flot webshop, som både er klar til at sælge dine produkter, og som rent faktisk også sælger. Vi tager nemlig arbejdshandskerne på, for at opsætte din webshop, og du kan derfor være sikker på at vi gør vores yderste for at levere en topprofessionel webshop. Både når det drejer sig om webshoppens ydre – dvs. det som kunderne ser, når de besøger din webshop, og når det drejer sig om selve maskinrummet på webshoppen. 

N
LET ARBEJDSPROCES

Vi ved godt at det kan virke totalt uoverskueligt, at investere i en ny webshop. Især, hvis du allerede er igang med en fysisk butik, og derfor har alt for få timer i døgnet. Vores opgaver er at gøre det let for dig. Der er jo os, der har ekspertisen, erfaringen og tiden til det. Vi lægger os derfor i selen for at du får en webshop, så gnidningsfrit som muligt. Uden at du skal fordybe dig i detaljer og teknik. Med andre ord, holder vi styr på din nye webshop, så du ikke skal bruge unødigt tid på os.

N
VORES FORBEREDELSE

Forud for et uforpligtende møde sætter vi os altid godt ind i din forretning, branchen, konkurrenterne, produkterne og din målgruppe. Det gør vi for at få et overblik over de grundlæggende krav til din webshop, og ikke mindst, for at få en god forståelse af, hvordan vi kan bidrage til at netop din webshop, kan skille sig positivt ud fra andre webshops i branchen.  Dette gør vi ganske enkelt fordi vi gerne vil være dem, der laver din webshop.

N
UFORPLIGTENDE MØDE

Vi håber naturligvis på et uforpligtende møde om din nye webshop. Her vil vi gerne høre om dine tanker, behov og ønsker. Ligesom vi meget gerne deler ud af vores viden, erfaring og ekspertise om mulighederne og forudsætningerne for at  booste dit salg ved hjælp af en ny webshop.  Hvis du efter vores uforpligtende møde, er interesseret i at arbejde videre med os, udarbejder vi et forslag til, hvordan vi kommer igang med din webshop.

N
HURTIG LEVERING

Når du har taget beslutningen om en ny webshop, skal webshoppen naturligvis op at køre hurtigst muligt. Med os som din webshopleverandør, kan du være sikker på at vi altid knokler hårdt, for at levere en klar webshop hurtigst muligt. Som udgangspunkt leverer vi altid inden for 30 dage. Ret ofte kan vi også endda levere tidligere end 30 dage. Når det er sagt, så er det dig, der bestemmer tempoet. Vi er derfor naturligvis altid fleksible og tilpasser vores indsatser til dig.

N
BETALING I MINDRE RATER

Vi ved godt, at det for de fleste er svært at afsætte et budget til at etablere en webshop. For en mindre forretnignsdrivende eller ny iværksætter, er det ofte ganske enkelt ikke muligt. Derfor tilbyder vi dig, at betale din professionelle hjemmeside i rater. Ligesom du også kan vente med din første rate til din webshop er lanceret. Vi kan derfor tilbyde dig en webshop, uden at du skal skaffe midlerne upfront, og uden at det sprænger dit budget.

WEBSHOP-LØSNINGER

WEBSHOP (STANDARD)

Opsætning

Du får føglende med i ‘Webshop Standard’. En forside, op til ti produkter. En side til ‘Om os’, en side til ‘Kontakt os’. En side til medarbederpræsentation. Handelsbetingelser, persondatapolitik og cookies.

Tekster & SEO

Vi tilbyder også at søgemaskineoptimere op til 10 produkter samt siden ‘Om os’. Derudover integrerer vi søgemaskineoptimeringen, back-end på selve hjemmesiden. Dette forudsætter, at vi kan redigere i dine tekster.

PRIS

Webshop Standard tilbyder vi til DKK 7.500,00 ekskl. moms, hvilket er en markedets bedste pris. Du får nemlig en tilpasset og søgemaskineoptimeret webshop samt en række andre features, som er væsentlige for brugeroplevelsen.

WEBSHOP (PREMIUM)

Opsætning

Du får føglende med i ‘Webshop Premium’. En forside, op til 25 produkter. En side til ‘Om os’, en side til ‘Kontakt os’. En side til medarbederpræsentation. Handelsbetingelser, persondatapolitik og cookies.

Tekster & SEO

Vi tilbyder også at søgemaskineoptimere et til ti af dine produkter samt siden ‘Om os’. Derudover integrerer vi søgemaskineoptimeringen, back-end på selve hjemmesiden. Dette forudsætter, at vi kan redigere i dine tekster.

PRIS

Webshop Premium tilbyder vi til DKK 14.500,00 ekskl. moms, hvilket er en markedets bedste pris. Du får nemlig en tilpasset og søgemaskineoptimeret webshop samt en række andre features, som er væsentlige for brugeroplevelsen.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00