Rekruttering (Executive)

Rekruttering af dygtige ledere med Rekruttering (Executive). Vi rekruttere den rette leder, så både du, din virksomhed, lederen og medarbejdere oplever succes. Hos FlexWork får du nemlig effektiv og professionel hjælp til at rekruttere den rette lederkandidat. Vi tager afsæt i et godt og gennemtænkt forarbejde, sund fornuft, erfaringer, godt understøttet af gode dialogredskaber, både til samtalerne og til personanalysen. Vi arbejder diskret, og både du og kandidater kan stole på vores tilgang og proces.

Ansæt din nye leder med Rekruttering (Executive)

Vi styrer hele rekrutteringsprocessen, fra at afdække kandidatens profil til det proaktive arbejde med at identificere egnede kandidater. Vi udfører forinterviews for at screene kandidater til den første samtale. Vi planlægger og deltager i både første og anden samtale, og vi igangsætter, faciliterer og følger op på profilanalyse af den valgte kandidat. Kort sagt, vi tager os af hele processen, altid i tæt samarbejde med dig og med fokus på dine præferencer for samarbejdet. Uanset hvad, arbejder vi altid med diskretion og sund fornuft, så både du og vores kandidater kan have tillid til vores tilgang og proces.

Overvejer du hjælp til at rekruttere?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe med at rekruttere en ny leder med vores Rekruttering (Executive). Måske kan kan bidrage med netop dét som du har behov for, når du skal rekruttere din lederkandidat. Måske finder du ud af, at, at vi ikke er det rette match til jeres behov. Uanset, er du altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der blot går med overvejelserne om at få hjælp til at rekruttere din næste leder, og dig, der skal rekruttere en leder her og nu.

Rekruttering af ledere med Rekruttering (Executive). Vi rekruttere den rette leder, så både virksomhed, leder og medarbejdere oplever succes.