Vikarer og bemanding til servicefaget

Vikarer og bemanding til servicefaget, er noget som vi kan hjælpe dig med. Mangler du en vikar eller har behov for hjælp til at rekruttere en medarbejder til en serviceopgave eller -stilling? Vores emnebank dækker nemlig alt fra havemand til vicevært, og mange flere.  Uanset om det handler om små opgaver eller store opgaver, har vi vikarer og medarbejdere, der kan træde til med kort varsel.

Vikar og bemanding til servicefaget | På tværs af fagområder og brancher

Vikarer og bemanding til servicefaget. Vi tilbyder vikarassistance og rekruttering af medarbejdere inden for servicefaget. Uanset om du har brug for midlertidig vikardækning eller ønsker at ansætte kvalificerede medarbejdere til din servicevirksomhed, kan vi hjælpe dig med at finde de rette mennesker til dine behov.

Vores erfarne team står klar til at assistere med at finde pålidelige og kompetente vikarer og medarbejdere til en bred vifte af servicefunktioner. Vi forstår vigtigheden af at have kundevenlige og dygtige medarbejdere, der kan levere en fremragende serviceoplevelse til dine kunder.

Vores vikarer og ansatte inden for servicefaget er nøje udvalgt og har den nødvendige viden og erfaring til at håndtere forskellige opgaver inden for servicebranchen. Uanset om det drejer sig om kundeservice, reception, hotel og hospitality, restaurant- og madservice eller andre serviceområder, kan vi finde de rigtige medarbejdere til dig.

Uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job inden for byggeri og dig, der søger medarbejdere til dit projekt.

Kontakt Guri Schmidt

gls [@] flexwork.dk

+45 41 92 99 20

6100 Haderslev | Danmark

08:00 - 18:00

Hvorfor vælge vores vikarer til serviceopgaver?

Vi lægger stor vægt på at finde det rette match mellem vikarer og arbejdsgivere inden for servicefaget. Udover de faglige kvalifikationer værdsætter vi også egenskaber som fleksibilitet, kommunikationsevner og evnen til at arbejde godt i et team. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke behov og finde de medarbejdere, der bedst passer til deres virksomhedskultur og servicekrav.

Vi tror på, at succes indebærer at alle parter er tilfredse og glade for at samarbejde med os. Derfor gør vi os også umage for at finde det rette match til serviceogpaverne.

A

Serviceassistent

A

Kundeservice

A

Receptionist

A

Ejendomsservice

A

Securitas

A

Renovation

A

Nedrivning

Bliv klogere på at arbejde i udlandet

Læs mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om.

Bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe med

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.