OUTPLACEMENT

Outplacement – hjælp din medarbejder godt videre til næste job. Vi tager hånd om din medarbejder, og hjælper med alt fra at afklare fremtidig job- og karrierevej, jobansøgninger, CV og LinkedIn, og understøtter medarbejderen helt frem til ny det nye job er i hus.

OUTPLACEMENT

Outplacement – hjælp en medarbejder godt videre til næste job. Vi tager hjælper med alt fra at afklare fremtidig job- og karrierevej, jobansøgninger, CV og LinkedIn m.m.

OUTPLACEMENT – HJÆLP EN MEDARBEJDER VIDERE

OUTPLACEMENT – HJÆLP EN MEDARBEJDER VIDERE

Outplacement – hjælp en medarbejder godt videre til næste job. En opsagt medarbejder har mange spørgsmål, men’er og hvis’er. Vi hjælper og støtter din opsagte medarbejder, i den svære situation vedkommende står i. Især når det drejer sig om at få afklaret den jobmæssige fremtid og mulighederne, der også er. Derudover hjælper vi med alt det praktiske – herunder med jobansøgninger, CV, LinkedIn, netvær og meget mere.

Outplacement – hjælp en medarbejder videre

Vores Outplacement tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder, og vi støtter medarbejderen indtil vedkommende er kommet i nyt job. Indledningsvis prioriterer vi at opbygge en god relation til medarbejderen, så medarbejderen følger sig godt tilpas, under hele outplacementforløbet. Medarbejderen får en personlig rådgiver, som følger og understøtter medarbederen indtil vi er i mål – hvad enten målet er nyt job, start af egen virksomhed, uddannelse, jordomrejse eller noget helt andet.

Outplacement tilpasses til medarbejderen

Behovet i forbindelse med outplacement veksler fra medarbejder til medarbejder. Vi sammensætter derfor altid behovet ud fra den konkrete medarbejders ønsker. Nogle har primært behov for at komme godt i gang med deres ansøgninger, CV og LinkedIn. Andre ønsker dybdegående sparring angående deres muligheder, samt løbende sparring.

Kortlægning af muligheder og ønsker

  • Hvad skal jeg nu? Skal jeg evt. skifte branche, jobindhold?
  • Ønsker jeg at starte op som selvstændig, mere uddannelse eller andet.
  • Valg af fremtidig karrierevej
  • Analyse af jobmuligheder
  • Har jeg netværk, som kan hjælpe mig på vej?

Jobansøgning, CV, netværk og LinkedIn

  • Kompetencer, erfaring, resultater og personlige styrker
  • Uddannelse, kurser, certifikater mv.
  • Udarbejdelse af CV og LinkedIn-profil
  • Udarbejdelse af ansøgning.

Sparring og motivation

Et outplacement-forløb aftales for en periode på to eller tre måneder. Den første måned går altid til at afklare fremtidige karriereønsker, udarbejde en stærk profil – herunder et CV, en ansøgning og LinkedIn-profilen. Den næste måned arbejder kandidaten selv videre med sin jobsøgning, samtidig med at vi aftaler ugentlig sparring med den tilknyttede outplacement-konsulent.

Sparring og motivation

Hvis du overvejer outplacement til en eller flere opsagte medarbejdere, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og vi vil gøre vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

OUTPLACEMENT (PRIS)

Outplacement – hjælp en medarbejder videre

DKK 10.000,00 ekskl. moms (En måned )

DKK 20.000,00 ekskl. moms (To måneder)

DKK 30.000,00 ekskl. moms (Tre måneder)

DKK 40.000,00 ekskl. moms (Fire+ måneder)

 

Executive profiler – Individuel pris

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

Læs mere om APV

På arbejdstilsynets hjemmeside, kan du få mere information om arbejspladsvurderinger. Arbejdstilsynet – Hvad er en APV, Her kan du både læse om krav til en APV, og om hvad du skal gøre, når du skal have gennemført en APV. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

FlexWork

FlexWork