Hvorfor tilbyde outplacement?

Outplacement – En investering i employer branding. Og hvorfor det? Alle virksomheder er afhængige af gode medarbejdere. Som virksomhed kan du bruge outplacement som et værktøj til at styrke din employer branding. En stærk employer branding er nemlig grundstenen i at kunne tiltrække og fastholde gode og dygtige medarbejdere. Outplacement er altså en langsigtet investering i både virksomheden og dens medarbejdere – nuværende såvel som kommende. Det handler nemlig både om at vise medarbejdere og omgivelserne, at man prioriterer sine medarbejdere, og når opsigelsen ikke kan undgås, ønsker man at hjælpe sine medarbejdere godt videre med deres karriere. Kort og godt handler det om employer branding

Skaber tryghed

Med outplacement, viser virksomheden ansvarlighed og omsorg for sine medarbejdere – også i dårlige tider, hvor nedskæringer kan blive nødvendige. Dette skaber tryghed for nuværende og kommende medarbejdere. Samtidig bidrager det positivt til virksomhedens omdømme. Du bliver kendt som en virksomhed, der har omsorg for medarbejderne, hvilket er betryggende for både nuværende og kommende medarbejdere.

Viser, at du omsætter omsorg til praksis

Enhver opsigelse rammer hårdt den opsagte medarbejder hårdt. Via et outplacementforløb giver du din opsagte medarbejder en god støtte i en svær og ensom tid, og som både har fokus på at samle medarbejderen op igen og på at få medarbejderen tilbage til job. Dette skaber gode ambassadører for din virksomhed.

Også medarbejdere som ikke er blevet opsagt, bliver hårdt ramt af en opsigelse. Det skaber nemlig som regel utryghed, en masse frustrationer, og efterlader mange ubesvarede spørgsmål. Alt sammen faktorer, der går ud over motivationen og produktionen i virksomheden. Gennem outplacement viser du medarbejderne, at du tager hånd om dem, og vil tage ansvar for, at afskedigede medarbejdere kommer tilbage i job hurtigst muligt. Dette skaber tryghed, bedre produktivitet, og god employer branding.

Styrker dit employer brand

De fleste virksomheder har eller får i fremtiden behov for at tiltrække dygtige medarbejdere – måske endda de dygtigste. Konkurrencen er hård, og fremtidige medarbejdere kan forventes at kigge mere og mere på virksomhedens employer branding. Altså hvordan din virksomhed bliver opfattet som arbejdsplads af både nuværende og potentielt kommende medarbejdere.

 

Kom godt i job med Outplacement (Basis). Med Outplacement (Basis) kommer din medarbejder trygt og godt videre til sit næste job.

Mere om outplacement

Outplacement (Basis)

Varighed | 60 dage

Med Outplacement (Basis) hjælper vi den opsagte medarbejder, med at kortlægge fremtidige jobønsker og -muligheder. Derudover går vi i dybden med medarbejderens CV og LinkedIn-profil. Vi udarbejder to CV’er og jobansøgninger til medarbejderen. Jobansøgningen kan anvendes til to konkrete stillinger, samt som inspiration til fremtidige jobansøgninger. Medarbejderen får ligeledes 30-dages fri adgang til vores kartotek med professionelle jobansøgninger og CV-skabeloner. Når kandidater inviteres til jobsamtale, tilbyder vi desuden sparring forud for jobsamtalen. Outplacement (Basis) forløber over en måned.

Outplacement (Standard)

Varighed | 60 dage

Med Outplacement (Standard) hjælper vi den opsagte medarbejder, med at kortlægge fremtidige jobønsker og -muligheder. Derudover går vi i dybden med medarbejderens CV og LinkedIn-profil. Vi udarbejder to CV’er og jobansøgninger til medarbejderen, hver måned i outplacement-aftalen. Jobansøgningerne kan anvendes til to konkrete stillinger, samt som inspiration til fremtidige jobansøgninger. Medarbejderen får ligeledes 60-dages fri adgang til vores kartotek med professionelle jobansøgninger og CV-skabeloner. Når en kandidat inviteres til jobsamtale, tilbyder vi desuden sparring forud for jobsamtalen. Outplacement (Standard) har en varighed på to måneder.

Outplacement (Executive)

Varighed | 90 dage

Med Outplacement (Premium) hjælper vi den opsagte medarbejder, med at kortlægge fremtidige jobønsker og -muligheder. Derudover går vi i dybden med medarbejderens CV og LinkedIn-profil. Vi udarbejder to CV’er og jobansøgninger til medarbejderen, hver måned som outplacement-aftalen løber i . Jobansøgningerne kan anvendes til to konkrete stillinger, samt som inspiration til fremtidige jobansøgninger. Medarbejderen får ligeledes 90-dages fri adgang til vores kartotek med professionelle jobansøgninger og CV-skabeloner. Når en kandidat inviteres til jobsamtale, tilbyder vi desuden sparring forud for jobsamtalen. Outplacement (Premium) strækker sig over tre måneder.