Rekruttering (Standard)

Spar tid med med Rekruttering (Standard). Hos FlexWork får du en god og effektiv rekrutteringshjælp, som samtidig giver dig en god opstart og sparer tid. Denne rekrutterings-løsning er til dig, der ønsker at uddelegere de administrative opgaver som følger med når man rekrutterer medarbejdere. Det er samtidig løsningen til dig, der ønsker at indrage en personanalyse i rekrutteringen.

Spar tid med Rekruttering (Standard)

Vi varetager hele rekrutteringsprocessen fra kortlægning af kandidatens profil til det opsøgende arbejde med at finde relevante kandidater. Vi foretager for-interviews for at screene kandidaterne til første samtale. Vi planlægger og deltager i både første og anden samtale, samt initierer, afvikler, og følger op på profilanalyse af udvalgt kandidat. Kort og godt varetager vi hele processen. Naturligvis i tæt samarbejde med dig, og med udgangspunkt i, hvordan du ønsker at rammerne for samarbejdet skal være.

Overvejer du hjælp til at rekruttere?

Lad os tage en uforpligtende snak om at få professionel hjælp med Rekruttering (Standard). Måske kan kan bidrage med netop dét som du har behov for, når du skal rekruttere. Måske finder du ud af, at, at vi ikke er det rette match til jeres behov.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der blot går med overvejelserne om at få hjælp til at rekruttere din næste medarbejder, og dig, der skal rekruttere her og nu.

Spar tid med med Rekruttering (Standard). Hos FlexWork får du god og effektiv rekrutteringshjælp, som samtidig giver dig en god opstart.