Personanalyse

 Personprofil og test af kandidater bliver hyppigt anvendt ved ansættelse af nye medarbejdere. For virksomheden såvel som kandidaten er det vigtigt, at der er et godt match – fagligt og personligt. Netop dette match er den svære kunst. Her kan en personanalyse, og som kan kaste lys over både personlige og kognitive karakteristika – være et rigtig godt værktøj. Et værktøj, der både understøtter beslutningen om, hvem man vælger at tilbyde stillingen, og til at blive klædt godt på til at understøtte kandidaten i den nye rolle

Personprofil og test af kandidater

Personprofil og test af kandidater er et stærkt rekrutteringsværktøj. Det er selvfølgelig op til den enkelte virksomhed, om man ønsker at understøtte rekrutteringsprocessen med en personanalyse. Der findes mange forskellige typer af analyser, og som hver har deres forskellige styrker, da de afdækker kandidatens potentiale, og derfor bidrager med værdifuld viden, når du skal beslutte, hvilken kandidat du ønsker at ansætte. Dels øger det markant sandsynligheden for, at kandidaten vil til at trives både fagligt og socialt i jobbet. Dels får du nyttig information om bl.a. motivationsområder og ledelsesmæssige opmærksomhedspunkter.

Hos FlexWork anvender vi en personanalyse, der afdækker konkrete personlige egenskaber, som samtidig er vigtige på en arbejdsplads. Herudover tilbyder vi også at kortlægge kandidatens logiske, matematiske og sproglige fundament.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der blot går med overvejelserne om at få hjælp til at rekruttere din næste medarbejder, og dig, der skal rekruttere her og nu.

Personanalyse - Et stærkt værktøj når du skal rekruttere en ny medarbejder, specialist, sælger eller leder.

Kom i gang med personanalyse

 Hvis du selv ønsker at stå for rekrutteringsprocessen, men samtidig kunne tænke dig at få hjælp til at gennemføre personlighedsanalyser og/eller kognitive test, kan vi også hjælpe. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan integrere tests i dine ansættelser til at kaste lys over kandidaters personlige og/eller kognitive karakteristika. Et værktøj, der både understøtter beslutningen om, hvem I bør tilbyde stillingen, og til at blive klædt godt på til at understøtte kandidaten i den nye rolle hos jer.

FlexWork | Personprofil og test af kandidater.