Outplacement (Basis)

Outplacement (Basis) er et effektivt jobsøgningsforløb, som hjælper din opsagte medarbejder godt videre til sit næste job. Med outplacementforløbet kan du være sikker på, at medarbejderen får den bedst tænkelig sparring, hjælp og støtte i forbindelse med jagten efter en ny god ansættelse.

Outplacement (Basis) er et effektivt jobsøgningsforløb

Outplacement (Basis er et effektivt jobsøgningsforløb, som sikrer, at din medarbejder får kompetent, effektiv og professionel støtte til at komme godt videre til næste stilling. Vores tilgang fungerer som en skræddersyet støtte gennem hele jobsøgningsprocessen, hvor vi agerer som medarbejderens personlige karriererådgiver. Dette inkluderer individuel vejledning og sparring, hjælp til udarbejdelse af ansøgninger, CV og LinkedIn-profil, samt udvikling af en skræddersyet jobsøgningsstrategi, der tager udgangspunkt i medarbejderens egne jobsøgningspræferencer samt medarbejderens jobmæssige mål og ønsker. Kort og godt et jobsøgningsforløb, der for de fleste kandidater kan garantere et nyt job.

Målgruppe & varighed

Outplacement (Basis) er et to-måneders jobforløb, der henvender sig til medarbejdere, der arbejder i stillinger uden nogen form for ledelsesansvar – fagligt såvel som personalemæssigt.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan, helt uforpligtende. Dette gælder både dig, der overvejer at tilbyde outplacement til en opsagt medarbejder, og dig, der allerede har en kandidat i tankerne til vores outplacement-program. Priserne finder du her.

Kom godt i job med Outplacement (Basis). Med Outplacement (Basis) kommer din medarbejder trygt og godt videre til sit næste job.

Hvad er Outplacement (Basis)?

Outplacement (Basis) er et forløb til opsagte medarbejdere. Medarbejderen får individuel og professionel jobsparring, i to måneder.  Konkret hjælper vi medarbejderen med at komme godt videre fra en opsigelse og tilbage til job. Indledningsvis hjælper vi medarbejderen med den krise som han eller hun ofte befinder sig i, efter en opsigelse. Vi er der til at besvare spørgsmål, og til at hjælpe med at få klarhed over alle de spørgsmål og uvisheder som medarbejderen står med. Når medarbejderen er parat sætter vi – i tæt samarbejde med medarbejderen – gang i arbejdet med at få medarbejderen tilbage i job. Denne del af forløbet indeholder en lang række værktøjer, og som du kan læse mere om.

Outplacement (Basis) får medarbejderen tilbage i job

Outplacement (Basis) er et skræddersyet program designet til opsagte medarbejdere. I en periode på to måneder modtager medarbejderen individuel og professionel karriererådgivning. Vores fokus er at hjælpe medarbejderen med en vellykket overgang fra opsigelse til ny beskæftigelse. Vi  støtter medarbejderen gennem en udfordrende følelsesmæssig periode. Vi besvarer spørgsmål, skaber klarhed, og eliminerer usikkerheder. Når medarbejderen er klar, arbejder vi tæt sammen med vedkommende for at genetablere vedkommende på arbejdsmarkedet.

Dedikeret og målrettet jobsøgningsforløb

Vores primære mål er altid at hjælpe medarbejderen med at finde ny beskæftigelse, og dette er kernen i vores Outplacement (Basis) program. Vi investerer derfor alle vores ressourcer i at kickstarte jobsøgningsprocessen så hurtigt som muligt. Samtidig lægger vi vægt på at tilpasse jobsøgningsprocessen i samarbejde med den enkelte medarbejder. Det er nemlig meget forskelligt og i høj grad individuelt, hvad medarbejderne trives med som jobsøgende. Når strategien er lagt, sætter vi aller ressourcer ind på et proaktivt forløb, hvor både vi og medarbejderen aktivt opsøger jobmuligheder.

Alle forløb tilpasses til medarbejderen

Nogle opsagte medarbejdere foretrækker at fokusere på at udbygge deres netværk, mens andre primært foretrækker at bruge ansøgninger som deres primære indgang til næste job. Der er også dem, der ønsker at udforske nye karrieremuligheder, mens nogle allerede har en klar idé om, hvilke stillinger de vil søge. Derudover kan nogle medarbejdere have behov for at arbejde dybdegående med deres CV, mens andre allerede har dette på plads. Af den grund tilpasser vi altid forløbet i overensstemmelse med præferencerne hos den enkelte medarbejder. En god strategi matcher altid medarbejderens ønsker.

En typisk proces for vores outplacementforløb, kan se ud som denne.