Rekruttering (Basis)

Få professionel hjælp med Rekruttering (Basis). Denne rekrutterings-løsning er til dig, der ønsker at uddelegere opgaverne som indgår i en rekrutteringsproces, hvor du samtidig ikke har behov for en forkromet løsning. Ganske enkelt er dette løsningen til dig, der ønsker hjælp til en klassisk rekruttering.

Få hjælp med Rekruttering (Basis)

Vi tager arbejdshandskerne på, og bliver ved indtil vi har fundet et rigtig godt match til din virksomhed. Vi lægger her stor vægt på at sætte os ind i – og forstå – din virksomheds’ behov, og hvad der skal til for at finde kandidater med det rette match. Samtidig kan du være tryg ved, at vi har styr på alle detaljer og processer, så både du og kandidater får en god og tryg rekrutteringsproces.

Overvejer du hjælp til at rekruttere?

Lad os tage en uforpligtende snak om at få professionel hjælp med Rekruttering (Basis). Måske kan kan bidrage med netop dét som du har behov for, når du skal rekruttere. Måske finder du ud af, at, at vi ikke er det rette match. Uanset udfaldet vil vi være glade for at have haft dialogen med jer.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der blot går med overvejelserne om at få hjælp til at rekruttere din næste medarbejder, og dig, der skal rekruttere her og nu.

Få professionel hjælp med Rekruttering (Basis). Vi står for al planlægning og eksekvering, samt hjælper frem til onboarding af medarbejder.

Hvad opnår du, når vi løser rekrutteringen i din virksomhed?

Du får bedre kandidater

  • Ved at relevans-sikre | Flere relevante kandidater
  • Ved at relevans-tjekke | Kompetent screening af kandidater.

Du kommer hurtigere i mål med ansættelsen

Du kan hurtigt on-boarde den nye medarbejder, specialist, eller leder. Vi tager os nemlig af alt det administrative igennem hele processen, såfremt du vælger denne løsning. Derved kan du undgå en lang og administrativt belastende proces.

Endu bedre kandidater til jobbet

  • Grundig search og screening
  • Grundigt baggrundstjek
  • Indledende interview af kandidater
  • Kompetent og fordomsfri search.

Bliv klogere på at arbejde i udlandet

Læs mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om.

Bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe med

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.