Vikarer og bemanding til maritim

Vikarer og bemanding til maritim. Vi stræber efter at være det bedste vikar- og rekrutteringspartner. Mangler du en maritim vikar eller medarbejder. Vi har vikarer inden for de fleste fagområer til til den maritime sektor, og er klar til hjælpe at dig med at finde den rette til dine opgaver eller dig.

Vi hjælper med vikarer og rekruttering - både til en kortere periode og til fastansættelse

Vi tilbyder vikarassistance og rekruttering af medarbejdere til den maritime sektor. Vores ekspertise omfatter både vikardækning og ansættelse af kvalificerede medarbejdere til skibsbesætninger på forskellige typer skibe, herunder fragtskibe, færger, fiskeskibe og mange andre.

Vi forstår vigtigheden af at have pålidelige og kompetente medarbejdere om bord på et skib, hvor sikkerhed er afgørende. Vores erfarne team står klar til at assistere med at finde de rette vikarer og kandidater til at opbygge effektive og velkvalificerede skibsbesætninger. Uanset om du har behov for midlertidig vikardækning eller ønsker at rekruttere fastansatte medarbejdere, kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige maritime fagfolk til dine behov.

Uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål. Vi besvarer dine spørgsmål ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der søger job inden for det maritime,, og dig der søger nye vikarer eller medarbejdere.

Kontakt Guri Schmidt

gls [@] flexwork.dk

+45 41 92 99 20

6100 Haderslev | Danmark

08:00 - 18:00

Maritime Crew

;

Masters | Chief Officers

;

Superintendants

;

Helmsman

;

Navigators

;

Master Home Trade

;

Officers

;

Machine Chief

;

Chief Engineers

;

Ship Engine Mechanics

;

Ship Engine Assistants

;

ETO | ETR

;

Sailors

;

Apprentice | Cadet

;

Catering | Managers

;

Catering |Assistants

;

Cabin Maids

Download brochure | FlexWork Recruitment & Crewing Maritime & Offshore

Hvorfor vælge vores bemanding til maritim?

Vi lægger stor vægt på at finde det rette match mellem vikarer og arbejdsgivere inden for den maritime sektor. Udover de faglige kvalifikationer er vi opmærksomme på vigtigheden af teamwork, samarbejdsevner og trivsel hos skibsbesætningen. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at vi opfylder deres specifikke behov og præferencer. Samt for at sikre, at hver medarbejder trives og bidrager til et effektivt og sikkert arbejdsmiljø om bord.

Vores mandskab er kompetent, engageret, omstillingsparat, og kan håndtere en bred vifte af opgaver og arbejdsområder inden for det maritime område. Vores mandskab er også venlige og omgængelige, og har både erfaring, relevante kurser og certifikater. De vil derfor let kunne løse deres ansvar og bidrage til en effektiv og sikkerhedsmæssigt forslarlig arbejsindsats.

A

Kaptajn & styremand

A

Maskinmester

A

Port Officer

A

Skibsassistent

A

Skibsmontør

A

Shipping