Vikarer og medarbejdere til sunshedssektoren

Vikarer og medarbejdere til sundhedssektoren! Står du og mangler vikar eller en medarbejder til fastansættelse? Så kan vi hjælpe dig. Vi har vikarer inden for de fleste sundhedsområder, og er klar til hjælpe at dig med at finde den rette vikar eller medarbejder til netop dit område. Vi stræber altid efter, at du får en dygtig og pålidelig sundhedsmedarbejder, der matcher jeres behov og ønsker.

Vikarer og medarbejdere til sundhedssektoren

Vikarer og medarbejdere til sundhedssektoren er noget som vi kan hjælpe jer med. Hos os får du vikarassistance og medarbejdere til alle typer stillinger i sundhedssektoren. Uanset om du har brug for midlertidig vikardækning eller ønsker at ansætte kvalificerede og dedikerede medarbejdere, kan vi hjælpe.

Vores team assisterer med at finde pålidelige og kompetente vikarer og medarbejdere til forskellige sundhedsrelaterede stillinger. Du vil opleve, at vi forstår vigtigheden af at have dygtige og omsorgsfulde medarbejdere, der leverer høj kvalitet i plejen og behandlingen af patienter.

Vores vikarer og ansatte inden for sundhedsområdet er nøje udvalgt, og har – når I har behov for dette – den nødvendige uddannelse, erfaring og faglige kompetencer til at håndtere en bred vifte af opgaver. Dette kan omfatte stillinger som sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, radiografer, sundhedsassistenter og mange flere.

Uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål. Vi besvarer dine spørgsmål ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der søger job inden i sundhedssektoren, og dig der søger vikarer eller medarbejdere.

Kontakt Guri Schmidt

gls [@] flexwork.dk

+45 41 92 99 20

6100 Haderslev | Danmark

08:00 - 18:00

Hvorfor samarbejde med os om bemanding til sundhedssektoren?

Du kan til enhver til forvente, at vi går op i at finde det rette match mellem vikarer og arbejdsgivere i sundhedssektoren. Udover de faglige kvalifikationer, lægger vi også vægt på empati, omsorg, kommunikationsevner og evnen til at arbejde i teams. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at forstå deres specifikke behov. Derfor er vi gode til at finde vikarer og medarbejdere, der passer perfekt til den sundhedsfaglige rolle og arbejdsmiljøet.

Vi ved, at sundhedssektoren har en afgørende rolle i samfundet, hvor kompetente og engagerede medarbejdere er vigtige for sundhedssektorens engagement i at sikre alle os borgere en høj standard i forbindelse med pleje og behandling.

A

Plejehjem

A

Hospitaler

A

Ældrepleje

A

Sygehuse

A

Klinikker

A

Terapeutisk

Bliv klogere på at arbejde i udlandet

Læs mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om.

Bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe med

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.