Rekruttering

At rekruttere handler om at finde medarbejderen, som matcher opgaverne, kulturen, værdierne i jeres virksomhed. En medarbejder som qua matchet kan understøtte jeres virksomhed med at nå målsætningerne og opfylde ambitionerne for jeres virksomhed.

At rekruttere medarbejdere er også en udfordrende og omfattende proces. Samtidig kræver kræver masser af tid hos den, der er ansvarlig for at ansætte en ny medarbejder eller leder. Tid som man ikke har, og som er en grundlæggende forudsætning for en god rekruttering. En fejlslagen rekruttering er virkelig ærgerlig, og koster dyrt.

Vi kan hjælpe dig med at rekrutterere

Når du samarbejder med os, kan du altså gøre det som du brænder for, og er den bedste til, mens vi gør det som vi brænder for, og som vi – i al beskedenhed – er brandgode til. Nemlig at rekruttere værdifulde medarbejdere og ledere, der matcher opgaverne, kulturen, og værdierne som han/hun skal indgå i.

Vi er naturligvis professionelle og fagligt velfunderede til at rekruttere medarbejdere og ledere. Derudover er vi meget pligtopfyldende og arbejdsomme. Det betyder, at du trygt kan overlade rekrutteringen til os. Vi har nemlig hånd i hanke med rekrutteringsprocessen fra start til slut.

Vi kan hjælpe med at rekruttere medarbejdere, specialister, og ledere inden for mange forskellige brancher og industrier. F.eks. salg- og marketing, økonomi, ingeniører, IT-medarbejdere og mangle flere.

Overvejer du hjælp til rekruttering?

Overvejer du at få hjælp til at rekruttere medarbejdere eller ledere? Eller har du allerede en partner, men kunne tænke dig at sondere markedet for andre samarbejdspartnere? Lad os tage en uforpligtende snak. Måske kan kan bidrage med netop dét som du har behov for, når du skal rekruttere. Måske finder du ud af, at, at vi ikke er det rette match. Uanset udfaldet vil vi være glade for at have haft dialogen med jer. Kontakt os i dag for at høre mere om vores rekruttering.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

  • SERVICES
  • Rekruttering
  • Outplacement
  • For kandidater
  • Vikarservice

Rekrutteringsprocessen

Vi tager os af alle detaljer og opgaver

Vi garanterer dig høj faglighed, gode kompetencer, og arbejdsomhed, når du samarbejder med os. Kort og godt fordi vi har styr på alle processerne i forbindelse med rekrutteringen, så du kan koncentrere dig om forretningen. Derudover går vi op i at være fagligt godt klædt på til samtlige af vores rekrutteringsopgaver. Det betyder, at vi altid gør os umage og, at du både altid forvente at modtage gode match til stillingen som vi rekrutterer til. Og når det engang imellem ikke lykkes, så er vi ærlige omkring det – i stedet for at lade som om!

Search

Foranalyse

Godt begyndt er halvt fuldendt. Derfor er foranalysen vigtig, når du rekrutterer en ny medarbejder. Dermed er ikke sagt, at foranalysen for hver en pris skal være tidskrævende. Ofte har virksomheden gjort sig mange og lange overvejelser om at ansætte medarbejderen, inden selve beslutningen er taget. Ligesom vi også har viden som vi bidrager med. Det korte af det lange er, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er laves for at nå i mål med foranalysen.

Hvordan arbejder vi med foranalysen ?

Her sætter vi os sammen med virksomheden og kortlægger kandidatens profil. Kortlægningen sker ud fra vores chart, og sikrer at vi kigger efter kandidater, der både passer til stillingen, virksomheden, og til kollegerne som kandidaten skal samarbejde med. Foranalysen er fyrtårnet under hele rekrutteringsprocessen. F.eks. bruger vi samme chart når vi screener og vurderer kandidaterne. På denne måde kan vi holde jeres krav og ønsker op i mod den enkelte kandidat, og vedkommendes styrker, egenskaber mv. Foranalysen kortlægger f.eks. faktuelle oplysninger, virksomheden, forretningsområder, samarbejdsrelationer internt og eksternt, organisationskultur, stillingens indhold og KPI’er, karrieremuligheder mv.

Klargøring | Stillingsopslag & annoncering

Vi udarbejder et forslag til stillingsopslag. Det godkendte stillingsopslag bliver desuden versioneret til annonceringskanalerne, som vi på forhånd har aftalt at anvende til rekrutteringen. F.eks. LinkedIn og evt. andre sociale medier,  jobportaler osv.

Klargøring & annoncering

Vi udarbejder et forslag til stillingsopslag. Det godkendte stillingsopslag bliver desuden versioneret til annonceringskanalerne, som vi på forhånd har aftalt at anvende til rekrutteringen. F.eks. LinkedIn og evt. andre sociale medier,  jobportaler osv.

Kandidatsøgning

Samtidig med at annonceringen, søger vi aktivit efter kandidater. Det gør vi via LinkedIn. netværk og CV-databaser. F.eks. har vi en rekrutteringslicens på LinkedIn som gør, at vi har adgang til alle relevante LinkedIn-kandidater. Ligesom vi også har det i flere CV-databaser. 

Behover for aktiv søgning efter kandidater er meget forskelligt fra branche til branche. Såvel som geografisk lokation også har stor betydning for behovet. I nogle brancher og geografiske lokationer er behovet udtalt stort, mens det i andre brancher ikke er mere eller mindre overflødigt.

Status

Nu er annonceringen sat i gang. Vi følger løbende med i, hvordan eksekveringen fungerer, og vurderer om der er behov for at justere i eksekveringen. I denne fase holder vi jer orienteret om ‘ Rigets tilstand’, og hvis vi finder det relevant har vi en dialog med jer om justering af vores indsatser. I denne fase vurderer vi også kandidaterne som vi modtager, og stiller kandidaterne opfølgende spørgsmål, når det er relevant.

Udvælgelse

Screening af kandidater

Vi gennemgår kandidaterne med afsæt i profilanalysen som vi indledningsvis har udarbejdet – i samarbejde med jer. Ud fra profilanalysen præsenterer vi jer for relevante kandidater. Vi aftaler, hvilke kandidater vi skal invitere til første samtalerunder – ud af typisk i alt to samtalerunder.

Interviews

Når første samtalerunde er gennemført vurderer vi kandidaterne, og aftaler hvilke kandidater skal til afsluttende samtale.Efter aftale med jer og kandidaterne tager vi referencer. Som regel kommer 2 kandidater videre til anden runde. 

Referencer, test & case

Som udgangspunkt tager vi altid referencer af medarbederne, som kommer til anden samtale. Såfremt dette er aftalt indledningsvis med jer, udfører vi typisk også tests, og aftaler en case.

Ansættelse & opføglning

Hvis I har købet den fulde rekrutteringspakke medfølger både kontraktformidling og jobbeskrivelse også i pakken. Derudover følger vi også op på vores rekrutteringsindsats efter hhv. én måned og tre måneder. Hvis I har valgt vores rekrutteringspakke med ‘garanti i prøveperioden’.

FlewWork Vikarløsninger - Din forlængede arm.

Se brochure (PDF)

Vi tilbyder vikarløsninger, der er fleksible, og som kan arrangeres fra dag-ti-dag. Vores mål er nemlig altid at hjælpe dig med at sikre din drift, ud fra dine konkrete behov hvor du kan tilpasse omkostningerne til medarbejdere ud fra de faktiske opgaver, som du har.

FlewWork Try & Hire - Din forlængede arm.

Se brochure (PDF)

Med ‘Try & Hire’ kan du og medarbejderen se hinanden an i en periode, inden I beslutter jer for et gensidigt samarbejde. Du får god tid til at vurdere om kvalifikationerne matcher behovet, og kandidaten kan vurdere om opgaverne og kulturen er netop det som han/hun søger.

FlewWork Rekruttering - Din forlængede arm.

Se brochure (PDF)

Vi tager os af alle aspekter i forbinelse med, at du skal rekruttere en medarbejder. Helt fra kortlægning af jobprofil til medarbejderen har første arbejdsdag. Vi holder samtidig omkostningerne til rekrutteringen på et fornuftigt niveau, hvor du får høj væri ud af vores indsatser.

FlewWork Vikar, Try & Hire og rekruttering - Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Hent vores forretningsbetingelser. I betingelserne uddyber vi de linjerne i vores samarbejde. Betingelserne beskriver både vores vilkår vedrørende vikarassistance, ‘Try & Hire’ og rekruttering. Du er naturligvis også altid velkommen til at stille spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om små opgaver eller store projekter, har vi vikarer, der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i en byggerivirksomhed og dig, der søger medarbejdere til dit byggeri.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Hvorfor vælge os til rekruttering

Flexwork.dk har specialiceret sig i at rekruttere medarbejdere, og har erfaring i at rekruttere til en lang række brancher i Danmark og i Norden. Vi rekrutterer kandidaterne med stor omhu, og finder den helt rette medarbejder til dit behov.

Bliv klogere på det at arbejde i udlandet

Her kan du læse mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal  arbejde i et af de nordiske lande.

Bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe med

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.