Outplacement (Excutive)

Outplacement (Executive) baner vejen til ny karriere ved at give din opsagte leder en jobpartner, der udelukkende fokuserer på at genetablere lederens karriere. Samtidig med at din afskedigede leder får den rette hjælp, bidrager du til at styrke det positive indtryk af din virksomhed, og dermed styrke dit employer brand.

Outplacement (Executive) baner vejen for ny karriere

Outplacement (Executive) har et formål, og det er at iværksætte initiativer, der får din opsagte leder videre med deres karriere og jobmæssige ambitioner. En fremtid som vi former sammen med den opsagte leder ved at sætte fokus på nye jobmuligheder og karriereveje, og hvor vi lægger en jobsøgningsstrategi, der både matcher lederens jobsøgningspræferencer og understøtter lederens karrieremæssige mål og ønsker. Kort og godt et outplacement-forløb, der for de fleste kandidaters vedkommende, resulterer i at de hurtigt kommer i nyt job.

Målgruppe & varighed

Outplacement (Executive) er et tre-måneders jobforløb, der henvender sig til ledelsesprofiler – enten i form af fagligt ledelsesansvar og/eller personaleansvar.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan, helt uforpligtende. Dette gælder både dig, der overvejer at tilbyde outplacement til en opsagt medarbejder, og dig, der allerede har en kandidat i tankerne til vores outplacement-program. Du kan se vores priser her.

Outplacement (Executive) baner vejen til ny karriere

Hvad er Outplacement (Executive)?

Outplacement (Executive) er et forløb til opsagte medarbejdere i managementstillinger, ledere, chefer, direktører o.l. Outplacement (Executive) adskiller sig fra vores andre forløb. Dels fordi vejen til næste ledelsesstilling typisk følger andre spor end traditionel jobsøgning, og dels fordi der er færre stillinger at søge, hvilket skærper konkurrencen og højner kravene til hver enkelte lederkandidat. Alt dette stiller vi skarp på i vores (Outplacement (Executive), og vi er kompromisløse i både at støtte og udfordre lederen. Alt sammen med et fokus, og det er at opfylde kandidatens karrieremæssige ambitioner.

Outplacement (Executive) tagerudgangspunkt i kandidaten

Outplacement (Executive) er et forløb, der tilpasses lederen. Vores primære mål er altid at hjælpe lederen god videre med at forfølge deres karrieremæssige ambitioner. Vi investerer derfor alle vores ressourcer i at kickstarte processen så hurtigt som muligt.

Når ambitioner, mål og ønsker er på plads, lægger vi strategien for at opfylde ambitionerne, samt udvælger de værktøjer som skal hjælpe med at opfylde ambitionerne. Både strategi og værktøjer tilpasses kandidatens præferencer og muligheder.

Vores fokus er entydigt. Outplacement (Executive) baner vejen for en ny karriere.

En typisk proces for vores outplacementforløb, kan se ud som denne.