VIKARSERVICE

Hos os kan du få god vikarservice, når du enten akut eller i nærmeste fremtid, har behov for en vikar. Uanset hvilken branche eller jobtitel, du søger, har vi vikaren, der med kort varsel træder.  

VIKARERSERVICE

Hos os får du let adgang til gode vikarer. Vi er klar til at hjælpe, uanset hvilken branche eller jobtitel du efterspørger vikarer til.

FÅ GOD VIKARSERVICE MED KORT VARSEL

FÅ GOD VIKARSERVICE MED KORT VARSEL

Har du brug for at få god vikarservice med kort varsel – nu eller i nærmeste fremtid, så kan vi hjælpe dig. Vi kan levere vikarer til de fleste brancher, og kan derfor nemt hjælpe dig og din virksomhed, og byde ind med den rette vikarservice.

God vikarservice til spidsbelastninger

Vikarservice med kort varsel, er vigtigt. F.eks. når din virksomhed har spisbelastninger, som kun er midlertidige, eller hvor man af andre årsager ikke ønsker at fastansætte en medarbejder til opgaverne.  Vi kan tilbyde dig at få god vikarservice med kort varsel, hos os. Vores vikarer træder til, uanset om du har behov for en vikar i en kortere eller længere periode.

Spørg os

Hvis du har behov for god vikarservice. Enten akut eller i nærmeste fremtid, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at stille spørgsmål uforpligtende, og vi vil gøre vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

SKAL DU I GANG MED DEN LOVPLIGTIGE APV?

Så kan vi hjælpe din virksomhed. Vi kan stå for alt, fra undersøgelse til analyse og udarbejdelse af handlingsplaner. På arbejdstilsynets hjemmeside, kan du få mere information om arbejspladsvurderinger. Arbejdstilsynet – Hvad er en APV

REKRUTTERING AF MEDARBEJDERE

Hvis du har behov for en fleksibel samarbejdspartner til rekruttering af nye medarbejdere, kan vi hjælpe din virksomhed. Vi har erfaringen og kopetencerne til at finde den rette medarbejder. Du får samtidig fordelene af vores no-cure-no-pay. Læs her om, vores rekruttering.

FlexWork

FlexWork