God vikarservice med kort varsel

Har du brug for at få god vikarservice med kort varsel – nu eller i nærmeste fremtid, så kan vi hjælpe dig. Vi kan levere vikarer til de fleste brancher, og kan derfor nemt hjælpe dig og din virksomhed, og byde ind med den rette vikarservice.

FlexWork vikarer - Hurtigt og effektivt

Hos FlexWork får du hjælp til at finde de rette vikarer fra professionelle medarbejdere, der brænder for det, vi gør. Vores kerneværdi er at levere god service, baseret på et åbent og ærligt samarbejde, hvor vi ydmygt og arbejdsomt løser de opgaver, vi bliver stillet over for. Vi stræber efter at levere dygtige vikarer til dig til en rimelig pris.

Vi vil kende din virksomhed

Når du samarbejder med os, får du en fast kontaktperson. På den måde kan vi sikre, at vi opbygger værdifuld viden om din virksomhed, som hjælper os med at yde endnu bedre service til dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i byggeriet og dig, der søger medarbejdere til byggeprojekter.

Find din næste medarbejder sammen med os. Vi hjælper med at rekruttere, med outplacement og med vikarløsninger.
Vikar og bemanding håndværk

Byggeri

Uanset hvilken type håndværk du søger vikar eller bemanding til, kan vi hjælpe med at finde en, der passer til arbejdsopgaverne. F.eks.:

ElektrikerMaler
MurerTømrer
SmedVVS

Vikar og bemanding kantine og køkken

Kantine & Køkken

Mangler du en vikar til dit køkken eller til kantinen, er vi klar til at hjælpe med at finde den rette kandidat. Ring uforpligtende til os.

KøkkenlederKantineassisent
KokOpvasker
CateringMedhjælper

Vikar og bemanding lager - logistik - transpor

Lager & transport

Mangler du en vikar i en kortere eller længere periode, an vi hjælpe. Fortæl os om jeres behov, og vi finder den helt rigtige kandidat.

ChaufførerLagermedarbejdere
TruckførereUfaglært
PlukkereLogistik & spedition

Vikar og bemanding maritim og søfart

Maritim

Uanset hvilken type søfartsmanskab du søger, kan vi hjælpe med at finde den rigtige kandidat Herunder:

KaptajnStyremand
MaskinmesterSkibsassistent
FiskerSømand

Vikar og bemanding offshore

Offshore

Vores ekspertise inden for offshore er god, og vi kan hurtigt finde kandidaten, som du mangler. Ring uforpligtende til os.

TeknikerOperatør
RoustaboutSkibsassistent
SmedElektriker

Vikar og bemanding produktion

Produktion

Lige meget hvilken produktionsmedarbejder I mangler, har vi en vikar der passer til jobbet. Vi kan på kort tid finde din virkar.

UfaglærtTekniker
LedereOperatør
FormopstillerePakkere

Vikar og bemanding rengøring

Rengøring

Vi kan skaffe vikarer til mange forskellige typer af rengøring, og kan naturligvis finde en kandidat til dit behov. F.eks.:

KontorIndustri
SommerhuseInstitutioner
ButikkerKlinikker

Vikar og bemanding servicefaget

Service

Vi kan stile med vikarer inden for en lang række service opgaver. Kontakt os og fortæl om dine behov, så finder vi den rette kandidat.

ChaufførerRengøring
Office AssistantsVagt
KundeserviceMedhjælpere

Vikar og bemanding sundhedsområdet

Sundhed

Mangler I en vikar til dagtilbud, plejehjem, sygehus eller andet, så kan vi hjælpe med at finde en god kandidat. Ring til hos i dag.

SOSUNattevagter
SygeplejerskerTerapeuter
PædagogerVikarer