Specialrengøring i private hjem

Specialrengøring i private hjem, er alt fra rengøring efter fester og andre arrangementer, eller rengøring af enkelttstående faciliteter og emner.

Specialrengøring i private hjem

Vi tilbyder specialrengøring i dit hjem. Typisk er det rengøring af enkeltstående ’emner’ såsom badeværelser, bagerovne, skabe (indvendigt), køleskabe, frysere o.l. Men kan også være specialrengøring efter en fest eller et arrangement. Vores specialrengøring består af en grundig rengøring, hvor vi går i dybden med rengøringen.

Specialrengøring i dit hjem

Specialrengøring f.eks. badeværelser, bagerovne, køleskabe, frysere, skabe (indvendigt) er rengøringsopgaver som vi altid løser grundigt. Hvis du står for at skulle. Så hvis du har besluttet at udlicitere rengøringen heraf – f.eks. pga. et travlt arbejds- eller fritidsliv eller fordi du ganske enkelt ikke ønsker at bruge din tid til rengøringen, er du velkommen til at kontakte os.

Ovn, køleskab, skabe o.l.

Vi tilbyder rengøring af emner såsom bagerovn, køleskab, skabe (indvendigt) o.l. Der er også mulighed for at vi kan hjælpe med afrimning af frysere.

Fest- og andre højtideligheder

Har du hold en fest eller haft mange gæster til en højtid eller andet, kan vi også stå for den efterfølgende rengøring i dit hjem.

Uforpligtende snak

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak eller personligt møde, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker, og som du naturligvis altid kan justere undervejs. Samtidig er det vigtigt for os, at du har de bedst tænkelige forudsætninger for at vurdere om du ønsker netop vores hjælp til at stå for hovedrengøringen i dit hjem.

Specialrengøring i private hjem

Ren straffeattest

Hver 6. måned skal vores rengøringsteam fremvise ren straffeattest. Det skal nemlig være trygt for dig som kunde at give os adgang til dit hjem. Løbende opfølgning på ren straffeattest, er derfor en meget høj prioritet hos os. 

Forsikring

Vores services er fuldt forsikrede, så I til enhver tid trygt kan overlade jeres hjem til hovedrengøring hos os. Vores forsikring dækker både medarbejder og materielle ting, ud fra de regler som forsikringsselskaberne udstikker i forbindelse med indgåelse af en forsikringsaftale.

Tavshedspligt

Samtlige medarbejdere har tavshedspligt, og det er f.eks. ikke tilladt at anvende sin telefon eller lignende, mens man gør rent i et privat hjem. Undtaget herfra, hvor du som kunde har aftalt at tale med vores rengøringspersonale, mens de rengør dit hjem.

Princip om ingen telefon

Det er ikke tilladt at anvende sin telefon eller lignende, når man gør rent i et privat hjem. Undtaget herfra, hvor du som kunde har aftalt at tale med vores rengøringspersonale, under rengøringen af dit hjem. F.eks. omkring en konkret rengøringsopgave o.l.