Kontor & administration

Vikar og rekruttering til kontor & administration  

Mangler du en vikar eller har behov for hjælp til at rekruttere en medarbejder til kontor & administration? Vi har vikarer og medarbejdere til en lang række områder inden for kontor & administration. Alt fra kommunkationsmedarbejdere til regnskabsmedarbejdere og IT-specialister. Uanset om du har behov for en vikar i få timer eller til fast ansættelse, har vi vikarer og medarbejdere, der kan træde til med kort varsel.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job inden for kontor & administration og dig, der søger medarbejdere til kontor & administration.

A

Sekretær

A

Økonomi

A

Administration

A

Kommunikation

A

IT & HR

A

Kundeservice

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Hvorfor vælge vores vikarer til kontor & administration?

Flexwork.dk har specialiceret sig i vikarudlejning, bemanding og rekruttering af medarbejdere til stillinger inden for kontor & administration. Vi udvælger vores medarbejdere med stor omhu, og finder den helt rette medarbejder til dit behov. Vi kan meget ofte også levere vikarer fra dag til dag.

Vores vikarer er kompetent, engagerede, omstillingsparate, og kan håndtere en bred vifte af administrative opgaver – fra kommuniktion til økonomi og IT. Vores medarbejdere er også professionelle og let at omgås, og har erfaring fra deres fag. De vil derfor let kunne integreres i din nuværende arbejdsstyrke og bidrage positivt til din administration.

Vikar & rekruttering til kontor og administration - Hvorfor vælge vores vikarer til kontorstillinger?

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om små opgaver eller store projekter, har vi vikarer, der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job inden for kontor & administration byggerivirksomhed og dig, der søger medarbejdere til dit administration.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Bliv klogere at arbejde i udlandet

Her kan du læse mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal  arbejde i et af de nordiske lande.

Bliv klogere på, hvad vi hjælper med?

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.