Rengøring

Vikar og rekruttering til rengøring – både mindre og større opgaver

Mangler du en vikar eller har behov for hjælp til at rekruttere en medarbejder til rengøring? Vi har rengøringsmedarbejdere til de fleste typer af rengøring. Vores emnebank af vikarer og medarbejdere til rengøring dækker nemlig alt fra rengøring af kontor og butikker til industri-rengøring, og mangle flere.  Uanset om det handler om små opgaver eller store opgaver, har vi vikarer, der kan træde til med kort varsel.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job inden for rengøring og dig, der søger medarbejdere til rengøring.

A

Kontor

A

Butikker

A

Sommerhuse

A

Institutioner

A

Produktion

A

Offshore

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Hvorfor vælge vores vikarer til rengøring?

Flexwork.dk har specialiceret sig i vikarudlejning og i at rekruttere medarbejere til rengøring. Vi udvælger vores bemanding med stor omhu, og finder den helt rette medarbejder til din opgave. Vi kan meget ofte også levere mandskab fra dag til dag.

Vores mandskab er engagerede og kan håndtere en bred vifte af opgaver. Vores mandskab er også venlige og omgængelige, og har erfaring fra mange forskellige typer af rengøring – fra private hjem til instutioner og over i industri-rengøring.

Vikar & rekruttering til rengøring - Hvorfor vælge vores vikarer til din rengøring?

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om små opgaver eller store, har vi vikarer og medarbejdere, der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job inden for rengøring, og dig der søger medarbejdere til rengøring.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Bliv klogere på at arbejde i udlandet

Her kan du læse mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal  arbejde i et af de nordiske lande.

Bliv klogere på, hvad vi hjælper med?

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med medarbejdere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.