Maritim

Vikar og rekruttering til maritime stillinger  – til lands og til vands

Mangler du en vikar eller har behov for hjælp til at rekruttere en medarbejder til maritime stillinger? Vi har vikarer og medarbejdere til de fleste maritime områder. Vores emnebank af vikarer og medarbejdere dækker nemlig alt fra kaptajner, til skibsassistenter, navigatører, maskinoperatører, og mange flere.  Uanset om det handler om tidsbegrænsede stillinger eller fastansættelser, har vi mulighed for at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i det maritime, der søger folk til det maritime.

A

Nedrivning

A

Murer

A

Tømrer

A

Maler

A

Elektriker

A

VVS

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Hvorfor vælge vores vikarer til maritime jobs?

Flexwork.dk har specialiceret sig i vikarudlejning, bemanding og rekruttering af medarbejdere til maritime jobs. Vi udvælger vores bemanding med stor omhu, og finder den helt rette medarbejder til dit behov. Vi kan meget ofte også levere mandskab fra dag til dag.

Vores mandskab er kompetent, engageret, omstillingsparat, og kan fremvise relevante beviser og sikkerhedskurser. Vores mandskab har erfaring fra både danske og nordisk skibsfart. De vil derfor let kunne integreres i din nuværende maritime arbejdsstyrke.

Vikar & rekruttering til maritime stillinger - Hvorfor vælge vores vikarer til maritime stillinger?

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om maritime stillinger af kort varighed eller det er langtidsstillinge, har vi vikarer og medarbejdere, der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i det maritime og dig, der søger maritime medarbejdere.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Bliv klogere på at arbejde i ‘Det blå Danmark’

Her kan du læse mere om at arbejde i ‘Det blå Danmark’. Linket fører dig videre til worldcareers.dk. Her finder du alt du behøver at vide, hvis du ønsker at arbejde inden for det maritime område. Du finder f.eks. alt om job og karriere inden for det maritime område, samt alt om uddannelsesmuligheder m.m.

Bliv klogere på, hvad vi hjælper med?

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.