Sundhed

Vikar og rekruttering til opgaver i sundhedssektoren

Mangler du en vikar eller at rekruttere en medarbejder til sundhedsområdet? Vi har vikarer og medarbejder til de fleste typer af opgaver og funktioner inden for sundhedsfaget. Vores emnebank af vikarer og medarbejdere dækker nemlig alt fra sygeplejersker, til ergoterapeuter, læger, og mangle flere.  Uanset om det handler om vikariater eller faste stillinger, har vi medarbejdere, der kan træde til med kort varsel.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job inden for rengøring og dig, der søger sundhedsfaglige medarbejdere.

A

Plejehjem

A

Hospitaler

A

Ældrepleje

A

Sygehuse

A

Klinikker

A

Terapeutisk

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Hvorfor vælge vores vikarer til sundhedsfaglige opgaver?

Flexwork.dk har specialiceret sig i vikarudlejning og i at rekruttere medarbejere tilsundhedsområet. Vi udvælger vores personale med stor omhu, og finder den helt rette medarbejder til din sundhedsfaglige opgave. Vi kan meget ofte også levere personale fra dag til dag.

Vores mandskab er engagerede, og kan håndtere en bred vifte af opgaver. Vores mandskab er også professionelle, venlige og omgængelige, og har erfaring fra sundhedsområdet – fra sygehuse til bosteder, ældreplejen og mange flere.

Vikar & rekruttering til sundhedsfaget - Hvorfor vælge vores vikarer til sundhedsopgaver?

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om korte eller lange vikariater, har vi personale , der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job inden for sundhedsfaget, og dig der søger medarbejdere til opgaver i sundhedssektoren.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Bliv klogere på at arbejde i udlandet

Her kan du læse mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal  arbejde i et af de nordiske lande.

Bliv klogere på, hvad vi hjælper med?

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med medarbejdere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.