Produktion

Vikarer og bemanding til din produktion – faglært og ufaglært

Mangler du en vikar eller medarbejder til din produktion? Vi kan bemande din produktion med dygtige og pligtopfyldende vikarer – både i Danmark og i Norden. Vores emnebank af vikarer og medarbejdere dækker stort set alle fagområder – lige fra produktionsmedarbejdere, montører, produktionsledere og mangle flere.  Uanset om det handler om små opgaver eller store projekter, har vi vikarer der kan træde til med kort varsel.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i en produktion og dig, der søger medarbejdere til produktion.

A

Montør

A

Vikar

A

Produktionsleder

A

Værkfører

A

Elektriker

A

Rengøring

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Hvorfor vælge vores vikarer din produktion?

Flexwork.dk har specialiceret sig i vikarudlejning og rekruttering af medarbejdere til produktionsvirksomheder. Vi udvælger vores bemanding med stor omhu, og kan derfor fine den helt rette medarbejder til din produktion. Vi kan meget ofte også levere mandskab fra dag til dag.

Vores mandskab er fagligt dygtige, engagerede, omstillingsparate, og kan håndtere en bred vifte af opgaver. Vores mandskab er også venlige og omgængelige, og har erfaring fra både danske og nordiske byggepladser. De vil derfor let kunne integreres i din nuværende arbejdsstyrke og bidrage til din produktion.

Vikar & rekruttering til produktion - Hvorfor vælge vores vikarer til din produktion?

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om små opgaver eller store projekter, har vi vikarer, der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i en produktion, og dig der søger medarbejdere til en produktion.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Bliv klogere på at arbejde i udlandet

Her kan du læse mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal  arbejde i et af de nordiske lande.

Bliv klogere på, hvad vi hjælper med?

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med medarbejdere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.