Offshore

Vikar og rekruttering til offshore  – både korte og lange assignments

Mangler du en vikar eller har behov for hjælp til at rekruttere en medarbejder til offshore? Vi har vikarer og medarbejee til de fleste områer og specialer i offshore. Vores emnebank af vikarer og medarbejdere dækker nemlig alt ufaglærte til faglærte og medarbjdere med videregående uddannelser, samt profiler med klatre- og dykkerkompetencer. Alt sammen med  relevante certifikater og sikkerhedskurser inden for deres felt

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job offshore og dig, der søger medarbejdere til offshore-opgaver.

A

Montør

A

Smed/Svejser

A

Mekaniker

A

Bygningsmaler

A

Medic

A

Shipping

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Hvorfor vælge vores vikarer offshore?

Flexwork.dk har specialiceret sig i vikarudlejning, bemanding og rekruttering af medarbejdere til offshore. Vi udvælger vores bemanding med stor omhu, og finder den helt rette medarbejder til dit behov. Vi kan meget ofte også levere mandskab fra dag til dag.

Vores mandskab er kompetent, engageret, omstillingsparat, og kan håndtere en bred vifte af opgaver og arbejdsområder inden for offshore. Vores mandskab er også venlige og omgængelige, og har både erfaring, relevante kurser og certifikater. De vil derfor let kunne løse deres ansvar og bidrage til en effektiv og sikkerhedsmæssigt forslarlig arbejsindsats.

Vikar & rekruttering til offshore - Hvorfor vælge vores vikarer til offshore-området?

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om små opgaver eller store projekter, har vi vikarer, der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job offshore  og dig, der søger offshore-medarbejdere.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Bliv klogere på at arbejde i udlandet

Her kan du læse mere om at arbejde offshore. Linket fører dig videre til businessesbjerg, som giver overblik til dig, der vil arbejde offshore. Du finder f.eks. generel information om jobmulighederne, og om krav til  sikkerhedskurser og meget mere.

Bliv klogere på, hvad vi hjælper med?

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.