Byggeri

Vikar og rekruttering til byggeri  – både mindre og større projekter

Mangler du en vikar eller har behov for hjælp til at rekruttere en medarbejder til byggeri? Vi har vikarer og medarbejdere til de fleste opgaver inden for byggeri. Vores emnebank af vikarer og medarbejdere dækker nemlig alt fra nedrivning, til murer, tømrer, VVS’er og mange flere.  Uanset om det handler om små opgaver eller store opgaver, har vi vikarer og medarbejdere, der kan træde til med kort varsel.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i byggeriet og dig, der søger medarbejdere til byggeprojekter.

A

Nedrivning

A

Murer

A

Tømrer

A

Maler

A

Elektriker

A

VVS

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Hvorfor vælge vores vikarer til dit byggeri?

Flexwork.dk har specialiceret sig i vikarudlejning, bemanding og rekruttering af medarbejdere til dansk byggeri. Vi udvælger vores bemanding med stor omhu, og finder den helt rette medarbejder til dit behov. Vi kan meget ofte også levere mandskab fra dag til dag.

Vores mandskab er kompetent, engageret, omstillingsparat, og kan håndtere en bred vifte af byggeriopgaver. Vores mandskab er også venlige og omgængelige, og har erfaring fra både danske og nordisk byggeri. De vil derfor let kunne integreres i din nuværende arbejdsstyrke og bidrage til at dit byggeri bliver en succes.

Vikar & rekruttering til byggeri - Hvorfor vælge vores vikarer til dit byggeri?

Har du spørgsmål?

Uanset om det handler om små opgaver eller store projekter, har vi vikarer, der kan træde til med kort varsel. Du er altid velkommen til at stille os dine spørgsmål. Vi besvarer dem så godt vi kan ganske uforpligtende. Dette gælder både dig, der er på udkig efter et job i en byggerivirksomhed og dig, der søger medarbejdere til dit byggeri.

FlexWork - Guri L. Schmidt

Indehaver

Guri L. Schmidt

T + 45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

Kontakt os

Bliv klogere at arbejde i udlandet

Her kan du læse mere om at arbejde i udlandet. Linket fører dig videre til Nordisk Ministerråds Informationstjeneste, som giver overblik og genveje til dig, der vil arbejde i et af de nordiske lande. Du finder f.eks. generel information om reglerne i de forskellige lande, kontakt med myndigheder og praktisk information om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal  arbejde i et af de nordiske lande.

Bliv klogere på, hvad vi hjælper med?

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at finde de medarbejdere som du har behov for? Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarer, medarbejdere, specialmedarbejdere og ledere til en lang række brancher og funktioner. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med nye medarbejdere.